реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Коментують народні депутати як їх "кидонули"

Володимир КАПЛІЄНКО, депутатська група «Реформи заради майбутнього»:

«Обман при голосуванні»

Офіційно заявляю і про це зроблю заяву з трибуни парламенту та подав відповідну заяву до його керівництва: я, народний депутат України Володимир Каплієнко, голосував проти цього законопроекту Ківалова –Колесніченка. Тим не менше електронна система показала, начебто я голосував за цей закон, за який я в жодному разі не міг би голосувати. Тому вимагаю від парламенту захистити мою депутатську честь і з’ясувати, як могло трапитися таке при встановленні результатів голосування.

Ярослав КЕНДЗЬОР (фракція НУ – НС):

«З політичними шахраями домовлятися неможливо»

Напередодні, в понеділок, було засідання погоджувальної ради парламенту за участю керівників фракцій, в тому числі й наших, опозиційних. Начебто досягли якоїсь домовленості. Принаймні нам, депутатам, сьогодні вранці нічого не говорилося керівниками фракцій, що буде таке нахабне голосування. А ми були готові блокувати трибуну і президію. Але, схоже, з такими, як депутати від Партії регіонів, ні про що домовлятися неможливо і не варто. Тому опозиції треба було б продовжити блокування роботи парламенту в сесійній залі, яке ми почали під час першої спроби протягти цей закон — 24 травня.

Спілкувався в парламенті Петро АНТОНЕНКО



Теги:українська мова, Детские мультики, Кендзьор, Каплієнко


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Национализм это - гипертрофированное желание быть лучше других и иметь привилегии, лишь благодаря своей национальности.
Патриот - это тот, кто любит свой город, свою строну и людей в принципе не разделяя их на своих и чужих левых и правых, а Националист - НЕНАВИДИТ всех, кто не разделяет его позицию и национальные мифы, не признаёт исключительность нации, или просто так.
Патриотизм – это любовь к своей стране и земле, на которой вырос и живешь, а национализм – это нелюбовь к другим народам, это пограничное состояние, от которого шаг до шовинизма и фашизма в самом уродливом его виде.
Украинские национал-патриоты борятся не за украинскую мову и её развитие, а зато, чтобы другая часть граждан не могла говорить и учиться на своём родном языке!
avatar
2
Апекс,Ти підераст?То б то твоє опреділення-"патріота",майже однотипове з опреділенням прихованого гомосексуаліста,за релегійним критиком У.Вебером.Правда Ти не написав третього пункту "латентності",це отримання задоволення від споглядання і не втручання.
avatar
3
Українського в незалежній Україні стало набагато менше, ніж було за радянських часів, і стає все менше і менше через неправильний вибір патріотами героїв, ідеалів, цінностей, котрих не сприймає значна більшість навіть етнічних українців. Половина етнічних українців зросійщилась і процес продовжується. Так що, законопроект Колесніченка-Ківалова відображає реальний мовний стан в Україні. Сварками та бійками його не змінити.
Між тим, справжня ( не примітивний сільський суржик! ) українська мова складніша і вишуканіша за російську, для недостатньо освіченої нинішньої молоді вона непосильна, тому вона й переходить масово на простішу російську
Сьогднішній Україні високоосвічена вишукана молодь ( і та і друга ) не потрібна, але настануть часи, коли попит на високоосвічену вишукану молодь зросте, тоді й українська мова відродиться.
avatar
4
Як би тролі та українофоби не змагалися тут у брехнях та приписуванні українському націоналізму рис російського імпер-шовінізму, людей не обдуриш на макусі. Усі хором українофоби брешуть про те, що Європа схвалює це все неподобство. Венеціанська комісія якраз вже засудила проект колесніченка-кидалова, це - раз. По-друге, в Україні 79% населення - українці, а за визначенням вчених, якщо більше 70% - то держава вже вважається моноетнічною. І по третє, як би не розпиналися колісніченки та табачники, а у їх господарів у Росії не ратифікорвано Закон про захист мов меншин. І вони не збираються цього робити. Знову тут щось не стикається.
avatar