реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли євреї вибачаться перед українцями?

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський запропонував вибачитися за трагедію у Бабиному Яру перед євреями, "незважаючи на те, що було насправді".

Зокрема, як повідомила прес-служба "Братства", Корчинський в ефірі "Шустер LIVE" запитав, чому відзначають 70-річчя, а не 80-річчя трагедії Бабиного Яру, адже розстрілювати в ньому почали ще в 30-х роках минулого сторіччя саме НКВДисти і не лише євреїв, а переважно українців.

"Перш, ніж проходити тест на європейськість, потрібно пройти тест на українськість", - заявив політик.

Крім того, за його словами, насамперед мають вибачитись самі євреї за участь у Голокості проти представників своєї ж національності, а також за знищення українців під час розкуркулювання, Голодомору та Другої світової війни.

"Ми хочемо вибачитись перед євреями, але хотілось би відразу після цього почути єврейські вибачення перед українцями за знищення українців Кагановичем, євреями НКВД", - наголосив Корчинський.
Відголос



Теги:організатори голодомору, корчинський, Бабин Яр, євреї


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Леонід Кравчук уже здуру тричі вибачився, перебуваючи на посадах голови ВРУ і Президента України.
avatar
2
Шановні українці, зверніть увагу на те, що висловити від нашого імені нашу позицію шустери доручили політику-аутсайдеру, який часто-густо діє на грані провокації.
Отже, навіть справильні речі з цього виступу у програмі ТБ "Брехня це - свобода!" для багатьох людей вже частково дискредитовані і можуть бути не сприйняті, як жарт чи іронію.
Ось підступні методи наших опонентів, які застосовуються на так званих "свабодних шоу".
Найбільший абсурд в тому, що це зомбування українців і прищеплення їм бацили антитиукраїнства і меншовартості відбувається за наші з Вами гроші на 1-у національному державному каналі ТБ.
І це на 21 році незалежності!?
avatar