реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко сказав, що Янукович сяде

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко сказав, що Віктора Януковича може чекати доля Юлії Тимошенко.

"Немає жодного сумніву, що за процесом проти Тимошенко є політична складова. Я впевнений в тому, що суддя Кірєєв 100-відсотково був залежний від Банкової", – заявив Кличко 22 червня під час робочої поїздки в місто Умань на Черкащині.

Кличко наголосив, що Янукович може сісти ще раз по тій самій статті, що й Тимошенко, пише Gazeta.ua

"Я впевнений в тому, що на сьогодні судова система керується, але вона має бути незалежною, має бути суд присяжних. За газові угоди, за які підписала Тимошенко, по тій же статті може сісти і Янукович черговий раз. Тому що він підписав Харківські угоди й обіцяв, що газ буде дешевшим. Що газ став дешевшим? – Ні. Тому має всі підстави піти по тій же статті. Політик має нести політичну відповідальність за політичні кроки, але не кримінальну. Коли немає дискусії між владою та опозицією, коли опозиція сидить в тюрмі – це прямий шлях до авторитаризму, до диктатури і ми поки що рухаємося в цьому напрямку", - зазначив боксер-політик.

Він також розповів, що будує сильну партію, аби не повторити долю БЮТ.

"Мені дивно було дивитися, коли Юлія Тимошенко говорила, що в неї в партії півмільйона членів. Коли її заарештували, перший тиждень у серпні минулого року купували бабусь аби вони вийшли перед судом, бо жодного партійця не могли знайти. Я хочу сказати, що ми не будуємо партію зверху – ми будуємо партію знизу. Як партії у нас працюють? Чому політики приходять і нічого не відбувається? Олігарх дає гроші, партія приходить до влади і нічого не змінюється. Чому? Партія відпрацьовує гроші, які вклали. На сьогоднішній день олігархи правлять країною. За минулі роки, коли весь світ втрачав гроші, тільки в Україні стало вдвічі більше мільярдерів. Чому така ситуація – корупція", - відповів Кличко.
My WebPageВВідголос. сом



Теги:Віталій Кличко, справа Тимошенко, Корупція, удар, умань


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
СЛАВА ЧЕМПИОНУ КЛИЧКО А КАК ПОЛИТИК
МОЖЕТ БЫТЬ С ОТБИТЫМИ МОЗГАМИ.
avatar