реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко сам фінансує свою партію

Лідер партії «Удар» Віталій Кличко заявляє, що вкладає власні кошти у розвиток партії. Крім того, «Удар» підтримують підприємці. Про це Кличко сказав в інтерв’ю "Тижню".
«Велику частину грошей, які ми витрачаємо, складають мої власні кошти. Я сам заробив свій капітал і сьогодні частину своїх грошей витрачаю саме на розвиток партії. Безумовно цього буде недостатньо, проте ми спираємося і на середній та малий бізнес. Це багато людей, які не хочуть сидіти і чекати коли прийде краще майбутнє, а готові боротися за зміни», - сказав Кличко.

При цьому він наголосив, що «це не олігархи і переважно вони підтримують не фінансування партії вцілому, а окремих регіональних та місцевих організацій чи проектів».

Також, за словами Кличка, всі члени партії платять внески, а ті, хто має можливість - роблять і добровільну фінансову підтримку .

Кличко також наголосив, що за співвідношенням витрачених коштів на один отриманий голос у партії «Удар» були найкращі показники на останніх місцевих виборах.

«Ми не хочемо і не будемо завішувати країну бігбордами. І в такий спосіб викидати великі гроші на повітря. Ми ніколи не підемо на те, аби роздавати виборцям цукерки чи гречку, намагаючись таким чином купити їхню прихильність. Ми не збираємося так само витрачати шалені кошти на рекламну кампанію по ТБ... Це не наша стратегія», - сказав Кличко.

За його словами, партія намагається робити більш ефективну і менш затратну річ: проїхати регіонами і особисто поспілкуватися з людьми. «І для цього не потрібні такі уже великі кошти. Тут стати на заваді зустрічам з виборцями може лише адмінресурс, вже сьогодні, за півроку до виборів я зіштовхнувся з проблемою, коли нам відмовляли у залах. Так було в Обухові і в Дніпропетровських університетах», - розповів Кличко.

"Український тиждень"



Теги:фінансування партій, вибори -- 2012, удар, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar