реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Кличко проти Сосновськи: останні приготування

У Німеччині тривають останні приготування до вечора боксу, повідомляє оофіційний сайт братів Кличків.
У суботу, 29 травня,в Гельзенкірхені українець Віталій Кличко зустрінеться з поляком Альбертом Сосновськи. На кону - титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC, яким володіє Кличко. Поєдинок обіцяє бути захоплюючим, адже обидва спортсмени запевняють, що вони вийдуть на ринг лише за перемогою.

Суперники вже прибули до Гельзенкірхена і продемонстрували публіці, наскільки вони готові до бою. Відкрите тренування, яке проходило в будівлі компанії Mercedes Benz, відвідали близько двох тисяч глядачів. Спортсмени показали їм розминку, бій з тінню, а також провели міні-спаринги зі своїми тренерами.

«У мене була дуже гарна підготовка до бою. Я виконав таку роботу, що мені буде не соромно вийти на арену перед 70 тисячами глядачів» - сказав Альберт Сосновськи, претендент на титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC.

«Він молодий, голодний до перемоги, так що я не недооцінюватиму свого суперника, адже це може коштувати мені титула. Бій буде непростим, але я повністю готовий, і ні на хвилину не розслабляюся», - заявив Віталій Кличко.

Поєдинок Кличко – Сосновськи пройде на стадіоні Veltins-arena в Гельзенкірхені (Німеччина). Українські глядачі зможуть спостерігати за ним у прямому ефірі на телеканалі Інтер. Початок трансляції в 23:50.

В німецькому Ессені відбулася прес-конференція учасників поєдинку за титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка і поляка Альберта Сосновськи. Бій пройде 29 травня в Гельзенкірхені на домашньому стадіоні клубу «Шальке» - Veltins-arena.
«Тижні тренувань позаду і зараз я повністю зосереджений на суботньому вечорі. Знаю, що Альберт зробить все, щоб завоювати титул чемпіона, але я цього не дозволю зробити. Сьогодні немає боксера, якому під силу забрати пояс, яким я володію по праву. І я це доведу в рингу. Знаю, що на мене чекає не простий поєдинок, а важка битва. Обіцяю, що глядачі її не забудуть», - сказав чемпіон.

Альберт Сосновськи у відповідь поспішив завірити журналістів, що він приїхав до Німеччини тільки з однією метою - вписати своє ім'я в історію боксу як першого польського чемпіона у надважкій вазі.
«Швидкість, динаміка, рухи в рингу, хитрість лисиці – ось мої козирі в поєдинку проти Кличка. Він ще пошкодує, що дав мені шанс, його кращі часи вже пройшли. Багато своїх поєдинків Віталій проводив проти ходячих боксерських мішків, які програвали вже в роздягальні. 29 травня настане час нового чемпіона», - безапеляційно заявив Сосновськи.

Бій Віталія Кличка і Альберта Сосновськи буде обслуговувати американець Джей Нейд.
За повідомленням Fightnews, бічними суддями стануть Кен Моріта (Японія), Губерт Мінна (США), Серхіо Сильва (Люксембург).

Пряму трансляцію поєдинку Віталія Кличка проти Альберта Сосновськи дивіться 29 травня в 23.50 на телеканалі "Інтер".




Теги:Німеччина, Кен Моріта, чемпіон світу, Сосновські, Японія, Кличко, судді, бокс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar