реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Українець переміг поляка нокаутом

Перед боєм Альберт Сосновські хвалився, що Кличко, мовляв, ще пожалкує, вибравши його суперником. Ага, сталося...
Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради WBC у суперважкій вазі, українець Віталій Кличко провів сьогодні свій перший бій у нинішньому році. У рамках вільного захисту титулу Віталій Кличко зустрівся із чемпіоном Європи за версією EBU, 31-річним поляком Альбертом Сосновським. Бій пройшов у німецькому місті Гельзенкірхен на стадіоні Veltins-Arena.

Бій завершився у 10-му раунді, коли Віталій Кличко відправив Альберта Сосновського у нокаут. Українець провів кілька правих кросів у голову суперника. Після серії з лівого бокового та правого прямого поляк не втримався на ногах і присів у куті рингу - рефері зупинив бій, зарахувавши перемогу Кличка-старшого технічним нокаутом.

Це 38-ма дострокова перемога Віталія Кличка.

Історія Сосновскі у боксі дуже проста. Боксер, який почав з кікбоксингу, є професійним бійцем, для якого ринг - робота. Поки Кличко кував перемоги і розчищав дивізіон від американських і не тільки "проспектів", Сосновскі спокійно їздив Європою та заробляв гроші на рингу. Так, серед боксерів є не тільки чемпіони і мішки, але й професіонали, для яких це просто робота, яку треба робити якісно. Неякісним бійцем назвати поляка язик не повернеться, однак до рівня Кличка йому навряд чи вдасться дорости.




Теги:Сосновські, Спорт, Кличко, перемога Кличка, бокс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar