реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко починає бої за Україну

Голова партії УДАР ("Український демократичний альянс за реформи"), чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Віталій Кличко на партійному з'їзді у Запоріжжі заявив про намір здобути не менше 10% голосів виборців.

"Ми починаємо бій за Україну. Перший раунд - перемога на парламентських виборах", - заявив Віталій Кличко у виступі перед делегатами з'їзду.

Він вкотре підтвердив, що очолювана ним партія не об'єднуватиметься з жодною політичною силою і самостійно сформує виборчий список. Водночас, лідер партії сказав, що вірить у здатність опозиційних сил узгодити кандидатів у мажоритарних округах.

Віталій Кличко також заявив, що у разі перемоги на виборах УДАР ніколи не об'єднуватиметься із Партією регіонів.

"Ударівці" ідуть на вибори окремим партійним списком. Ми готові об'єднатися в парламенті із опозицією. Заявляю: альянсу з Партією регіонів не буде ніколи", - сказав Віталій Кличко, чим викликав бурхливі оплески в залі.

Як передають інформаційні агентства, на з'їзді визначать стратегію, із якою партія піде на вибори, а також узгодять критерії, за якими відбиратимуться кандидати у депутати.

"Ми скасуємо вибіркове правосуддя, звільнимо політичних в'язнів - Юлію Тимошенко і Юрія Луценка. Майбутні депутати від "УДАРу" - це не люди, які отримали квиток щастя, чи перепустку в парламентський буфет. Вони працюватимуть на Україну", - сказав у своєму виступі Віталій Кличко.

Тим часом, до учасників з'їзду звернулися лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк і перший заступник голови партії Батьківщина Олександр Турчинов. Попри заяви Віталія Кличка про самостійну участь УДАРу у виборах, вони закликали її до єднання.

Джерело: ВВС Україна

На з'їзді Запоріжжі працювала кореспондент газети "Сіверщина" Вікторія Гаврик. Читайте її репортаж у наступному номері газети. Передплата на "Сіверщину" по всій Україні!



Теги:Віталій Кличко, Запоріжжя, удар, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar