реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віталій Кличко зразком політика вважає Білла Клінтона

На прес-конференції в Чернігові лідер партії "Удар" Віталій Кличко зразком політиків назвав Вінстона Черчілля та Білла Клінтона. Хоча часто згадував Міхаїла Саакашвілі.

Про свою зустріч з президентом США Віталій Кличко розповів на "круглому столі" з громадськими діячами Чернігова. Коли став Кличко йти до Білла Клінтона, помічник швидко прошепотів йому на вухо хто ця людина. І Клінтон кинувся зі словами: "О, Кличко! Брат! Які твої плани?"

"Зрозуміло, -- говорить Віталій Кличко, -- що бреше, але ж вміло дає відчути тобі себе врівень з главою наймогутнішої держави світу! Це є мистецтво політика".

"Але з іншого боку -- продовжував чернігівський гість, -- нашим політикам, коли брешуть в очі з серйозних питань і навіть знають, що ти розумієш їх брехню, а все рівно брешуть, -- хочеться інколи так по-чоловічому дати по морді".

Проте на виборах партія "Удар" має намір змагатися інтелектом і Віталій Кличко планує провести у парламент 60 своїх депутатів. "Хоча у боксі б'ють тільки до пояса, а в політиці -- і нижче пояса, і в спину", -- зауважив чемпіон світу. Тому партія "Удар" до своїх кандидатів у депутати висуває дві вимоги: професіоналізм і моральні якості.

А щодо Міхаїла Саакашвілі, то Віталій Кличко впевнений: "Те, що зробила маленька Грузія -- може зробити і велика Україна: стати європейською державою не тільки географічно, але й за стандартами життя".



Теги:Віталій Кличко, СААКАШВІЛІ, Клінтон, удар, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar