реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Кличко пішов у мультик

Передвиборна кампанія, яка стартувала в Україні ще 30 липня, поки не встигла здивувати електорат оригінальними ходами. Якщо, звичайно, такими ходами не є підписання Закону про статус російської мови в Україні і висунення чергових звинувачень проти Юлії Тимошенко. На цьому тлі вигідно виділяється партія "УДАР" Віталія Кличка, яка набирає популярності серед українців.

Нова анімація "Настав час УДАРу" демонструє лідера партії Віталія Кличка, який у буквальному сенсі слова очищає українську політику,- чиновники починають працювати, люди йдуть за мультяшним героєм, над країною сходить райдуга. Особливо комічно виглядає глава держави що сидить у короні на троні з мішків з грошима і браво роздає вказівки своїм підлеглим, які намагаються поливати опонентів брудом. Щоравда, в цьому бруді в підсумку виявляються вони самі.

Окремо варто відзначити, що мультфільм вийшов якісним з технічної точки зору - у ньому успішно відобразили навіть знамените підкидання брів, характерне для Віталія Кличка. Разом з цим, люди, задіяні в сюжеті анімації, не виглядають сірою масою, а їхні страждання від корупції зображені символічно і з іронією, якої часто не вистачає політичній рекламі. Виглядає досить свіжо після зомбувальної реклами Партії регіонів і патетичної Наталії Королевської.

Раніше в Україні вже були спроби створити політичні мультфільми - найтривалішим проектом стали "Веселі яйця", втім, вже забуті і творцями, і глядачами.
ТСН

Переглянути мультик можна за цим посиланням http://youtu.be/47da8lK8M9E



Теги:Корупція, удар, Кличко, мультфільми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar