реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хто проштовхує ЄЕП у чернігівських ЗМІ?

Звичайно, питання риторичне. Шукати замовників ні хто не буде. Скоріш за все одна з київських рекламних агенцій розіслала матеріал до ряду ЗМІ по всій Україні. В Чернігівській області вибір упав на «Вісник Ч», «Деснянку вільну», «Весть» та «Семь дней».
В усіх газетах матеріал вийшов з позначкою «позиція» чи «погляд». Тобто заможність матеріалу підтверджується і оплатою квадратних сантиметрів у виданнях.
Орієнтовна вартість замовлення становить біля 40-50 тис. грн. (за всі видання).

Велика ціна матеріалів обумовлена кількістю зайнятого місця - 1 сторінка у кожному з видань.
Ілюстрацією до кожного з текстів - портрет Володимира Путіна (прем'єр-міністра Російської федерації) та і сам текст - пряма мова російського прем'єра.

Щодо змісту, то одним реченням можна сказати так: «Єдиний економічний простір - це шанс вижити для країн пострадянського простору в складних геополітичних умовах».
Слід також відзначити, що це перша поява Путіна у Чернігівських ЗМІ в таких масштабах.

Відділ моніторингу "Освітнього центру "Ініціатива"
ПіК
Коментар "Сіверщини".
Ця стаття надрукована по всій лівобережній Україні -- і в Сумах, і в Херсоні. Стався грубий агресивний викид російської політичної агітації в українському інформаційному просторі при бездіяльності спецслужби України, продажності редакторів та яловості партій.



Теги:ЄЕП, продажність ЗМІ, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
На перший погляд при ознайомленні зі спічем В.Путіна - це його передвиборча платформа на президентських перегонах в Росії, які відбудуться в 2012 році.
Однак її зміст більше спрямований на країни СНД і впершу чергу на Україну.
Основний посил: в Європу Україні без Росії нічого суватися самостійно, бо її там "не поймут-с, не оценят-с."
Якщо українці вже так хочуть у ту Європу, то вони повинні вибирати між Росією, яка ще більше хоче туди (і вже зробила для цього багато, навіть більше ніж Україна) і безперспективними самостійними потугами особливо після засудження Ю.Тимошенко Печерським судом.
Щось подібне мабуть було 300 років тому, коли більшість української старшини спокусилося не на шлях в Європу разом з Мазепою в союзі зі Швецією, а на пролізання в Європу через "вікно" пробите царем Петром І.
Де тепер Швеція і де Росія?
Будемо наступати на тіж граблі?
avatar
2
А ще, треба додати, що "писанина" виявилася досить "сухою" і геть не доступною для пересічного громадянина. Нічого нового. Одноманітні і нецікаві речі для публіки, котра очікує майже "римованих рядків", по духу схожих на виступи комуністів на мітингах. Ну щоб, коли опинилися у роті - просто танули без зайвого клопоту!? Це не те, як колись писали доповіді генеральним секретарям на пленуми кпрс чи з'їзди партії!? Розпорошився інтелект, загубився колегіальний розум чисельної обслуги!? І майбутні президенти вже говорять не зовсім теплими і близькими до пересічного електорату словами.
Якщо провести соціологічні дослідження через декаду, то виявиться картина зовсім не втішна для замовників "літературного" шедевру : Добре, коли ознайомленими з запропонованою теорією щасливого майбутнього, за Путіним, виявиться відсотків 5-7!???? читачів!?
Адже це не про війну, яку він мав невдалий досвід недолуго згадати перед всією українською громадою напередодні нового року, за що і получив!?Та й не про Леніна-Сталіна, не про "соціальні переваги " часів совка, не про "триєдиний початок спільної долі і "общіє корні"!? Здається, трішки не спрацювали ті, що гроші отримують за те, щоб шевелити від сну "п'яту колону", яка теж, як доводитять реалії дня, далека від нормального стану!?Щось не вийшло.
avatar
3
В часи панування тотальних піар-технологій і "джинси" у ЗМІ не варто розглядати один елемент піар-технології окремо від інших.
Аналіз ситуації свідчить про дуже загрозливу ситуацію в країні щодо демократії.Особливо це загрозливо коли вже зрозуміло, що погіршення економічної ситуації в Україні не за горами, а падіння курсу гривні на 20-25% очікується з дня-на-день.
Тож не варто не дооцінювати спритність антиукраїнських сил і розпоршення української громади по хатам.
avatar