реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: звільнено Великоновосілківський район Донеччини

"Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль народним ополченням і батальйоном Донбас. За інформацією розвідки так званий батальйон "Схід" висунутий сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. В місто з них ніхто не увійде", - написав на своїй сторінці 15 травня командир проукраїнського батальйону Семен Семенченко.

Також Семенченко повідомив, що після протистояння узятий під контроль місцевий райвідділ міліції, а співробітники "після проведення профілактичної роботи" приведені до повторної присяги на вірність Україні.

Також, зазначає Семенченко, територію Великої Новосілки залишили місцеві депутати від Партії регіонів та "голова районної ради на прізвисько "Шира".

"Місцевими жителями ці персонажі як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор піднятий на флагштоці біля райради, прапор ДНР пішов на онучі", - зазначив командир батальйону

На блок-пості біля Маріуполя російські терористи обстріляли журналістів. Ніхто не постраждав.

На півночі Луганщини українські військові взяли під контроль окружні виборчі комісії, а в Донецькій області росіяни - казакі захопили одну ОВК. Як вони проникли масово в Україну - питання до керівника прикордонної служби Миколи Литвина. Так як і про спокійний виїзд з України "народного губєрнатора" Луганщини Болотова, підстреленого своїми.

Рядові луганчани, що мають зареєстровану зброю, цікавляться у влади правовими підставами для відстрілу терористів на вулицях. Адже всі вони уже побачили "прєлєсті" "русского міра", особливо після затримання та допиту директора однієї з луганських шкіл.

Т.зв. "народний губернатор" Губарєв (хоча б поцікавилося чи є в Україні губернії) заявив про закінчення ульиматуму для українськиї військових і тепер терористи обіцяють знищувати всіх - і техніку, і людей. Справжнє обличчя Московії.



Теги:Маріуполь, Луганськ, російсько- українська війна, Великоновосілківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar