реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знищено "авіацію" "ЛНР"

Підтверджено неймовірну інформацію про знищення ...авіації "ЛНР". Підрозділи Збройних сил України провели спецоперацію, в результаті якої були знищені літаки і бойові вертольоти бойовиків в зоні АТО.

В результаті проведеної спеціальної операції знищена авіатехніка бойовиків: 4 танки, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ "Смерч", 12 РСЗВ "Град", 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л-39, 2 літаки АН-2, один ЯК-52, 2 літаки ЯК-50 і 4 вертольоти Мі-24.

Виявляється, це вся авіатехніка, яка була стягнута бойовиками з музеїв та постаментів. Як повідомив народний депутат Борис Філатов, базувалася вона у Вербовій Балці. Знищена, щоб під виглядом "авіації ЛНР" Росія не попритягувала туди своїх літаків.

Вихідець з Дубенського району Рівенської області з позивним «Звіробій» наробив галасу на весь ДНР. Боєць наразі воює в складі спеціального розвідувального підрозділу ЗСУ під Маріуполем. У ніч на суботу в складі диверсійної групи «Звіробій» знищив склад боєприпасів терористів у Набережному. За цю диверсію терористи вже пообіцяли 30 тис. дол. в заміну на голову українського бійця, передають Патріоти України.

«У засідках Звіробій вичікував 23 дня, коли терористам привезуть«гумконвой». І нарешті дочекався. Вночі терористи розвантажили два КамАЗи, заповнені артилерійськими боєприпасами і протитанковими ракетами. Це як мінімум 20 тонн. Фейєрверк був в півнеба. Точна кількість загиблих сепаратистів невідома», – розповідають побратими зухвальця.

Блогер Олег Ярчук за радіоперехопленням повідомляє, що в районі Дебальцево підрозділи 385-ї артилерійської бригади 2-го АЦВО Збройних Сил Російської Федерації в результаті відповіді українців мають одного вбитого та трьох поранених.

В районі Попасної підрозділи 35-ї окремої мотострілкової бригади окупаційних вйськ при виконанні бойових наказів отримали у відповідь удари українців - убито 2-х, поранено 21 російського солдата.

В районі траси Бахмутка підрозділи 20-ї гвардійської окремої МСБр Південного військового округу (місце постійного базування Волгоград) при виконанні смертоносоних задач отримали в результаті відповіді української артилерії одного вбитого та 8 поранених. Пошкоджено 1 одиницю бронетехніки.



Теги:Дебальцево, траса Бахмутка, російсько- українська війна, Попасна, російські окупанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar