реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: журналіста назвали шпигуном

7 жовтня, у Російській Федерації українському журналісту Роману Сущенку висунуто офіційне звинувачення в шпигунстві. Про це заявив його адвокат Марк Фейгін, повідомляє ТАСС.

«Йому пред’явлено звинувачення. Слідчий продовжує викладати фабулу», – сказав адвокат.

За словами Марка Фейгіна, його підзахисний не має наміру в п’ятницю давати свідчення слідчому як обвинувачений через те, що у нього не було можливості поспілкуватися з адвокатом і узгодити позицію. Разом з тим, зазначає адвокат, Роман Сущенко не визнає свою провину.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві».

В той же час Верховна Рада відмовилася проголосувати за введення візового режиму з Росією. Бо як заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, це зашкодить українцям, які їздять в Росію на заробітки... До речі, Клімкін - росіянин.

Профільний комітет Верховної Ради схвалив законопроект про заборону ввезення з Росії книг антиукраїнського змісту. Про це у своєму Twitter написав віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко.



Теги:Сущенко, БПП, візовий режим, заробітчани, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar