реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: вибухи в Донецьку

У вівторок, 24 лютого, стало відомо, що в захопленому місцевими бойовиками, іноземними найманцями і російськими військовими Донецьку стався потужний вибух, який знищив базу розподільного зберігання однієї з частин ЗС РФ. Про це в своєму блозі повідомив Олег Ярчук, передають Патріоти України.

“Р-н н.п. Донецьк. У результаті нез’ясованих обставин вибухом великої потужності знищена база розподільного зберігання підрозділів 7015-й БХіРВТ (база зберігання та ремонту озброєння і техніки, Муліно Нижегородської області). Обставини, втрати к.с. і техніки уточнюються”, – йдеться у донесенні російських військових вищестоящому командуванню.

Нагадаємо, що двома тижнями раніше в Донецьку українські військові знищили склад зі зброєю бойовиків на території казенного хімічного заводу, застосувавши тактичний ракетний комплекс “Луна”.

За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на 24 лютого 2015 склали: вбитими 7428, пораненими – 5862 і зниклими безвісти – 3338 осіб.

Село Широкине на маріупольському напрямку наполовину контролюють українці, наполовину - російські окупанти.

Тим часом поранений у задницю Захарченко попросився у відставку і йому дали звання генерала ...ЛНР.

В Об'єднаних Арабських Еміратах Президент Порошенко домовився про поставки Україні зброї - таким чином Україна робить стратегічний хід проти млявості і зрадливості Європи.



Теги:Широкине, ЛНР, російсько- українська війна, Донецьк, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar