реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Донбасі з'явились партизани

Волонтери по прослушці закритого каналу ‪#‎Zello‬ повідомляють, що 7 червня серед російських терористів з'явились панічні нотки. Вони обговорюють появу на Донбасі місцевих партизанів.

Терористи розказують одне одному, що на трасі Харків- Ростов тільки за один день в результаті дій мотоманевреної групи партизан пропали 5 бойовиків.

Посібники терористів панікують, бо дії партизан добре злагоджені на місцевості, що не характерно для немісцевих, у них нема втрат і їх дії зовсім не схожі на дії підрозділів Нацгвардії чи інших українських регулярних формувань.

Очевидно, що поява партизанських загонів проти бойовиків терористичної організації ДНР викликана не надмірним патріотизмом місцевих жителів, а їх небажанням терпіти далі розгул бандитизму, фінансованого і керованого Росією.

Марко ХАРКО



Теги:російсько- українська війна, Партизани, Донецьк, ДНР, російські терористи


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
бандеровцы пакастят.направляю наумова с эскадронов.на помощь Пономареву.
avatar
2
СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА НАЦІЇ!!!
avatar
3
Т.н. Ковпаку-ты не ковпак, а скорее власовец, руссо-фашисто, напрвлять ты можешь только свой член в жопу себе подобного.
avatar
4
to КОВПАК

Заодно пусть они с Наумовым вы... твоего Пономарева в ж... и дадут ему на клык. А придет Нацгвардия - поставит раком Наумова и Ко. Преемственность...
avatar