реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: грізні кадировці злякалися великих втрат

Невдалий штурм донецького аеропорту 13 січня обернувся кривавими розбірками і зухвалими діями кадирівського батальйону проти “законної” влади терористичної республіки.

Як вже повідомляли Патріоти України штурм донецького аеропорту обернувся для російських десантників і чеченських поліцаїв великими втратами. Однак ця історія мала неочікуване продовження.

Як повідомляє блогер Олег Ярчук, з радіоперехоплення стало відомо що учасники штурму влаштували “розборки”. Чеченці зчепилися з десантниками. Під час цього конфлікту співробітник батальйону МВС Чечні застрелив офіцера-десантника з Ульянівська. Про це повідомляє сайт Патріоти України

Однак це ще не все. Як повідомив “злий одесит” оскаженіли через великі втрати чеченці заявилися до “прем’єра” ДНР Захарченка з вимогою виміняти у українських “кіборгів” тих, що потрапили у полон, земляків. Таких разових втрат чеченці не мали від того знаменитого штурму у травні, коли український спецназ вибив кавказців з аеропорту ім. Прокоф’єва.

Згідно радіоперехоплення Ярчука, командування російсько-терористичних військ поставили питання про термінову передислокацію кадирівців з Донецьку.



Теги:Донецьк, кадировці, російсько- українська війна, ДНР, російські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Как страшно стреляют последние два дня! Такого не было за всю войну!
avatar