реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: щеплення від "руського міра"

Російські війська прицільним вогнем "Градів" знищили українське село Степанівку на Донеччині. Прицільні постріли з території Російської Федерації практично зруйнували село,у якому жили тисяча жителів.

З Росії продовжується постачання зброї та важкої техніки російським бойовикам. Щоправда, наші воїни знищили колону з 10 одиниць бронетехніки разом з екіпажами, які рухались в сторону Донецька. Але і два літаки Су були підбиті терористами. Льотчики живі - один із них, катапультувавшись на території терористів, відключив радіомаяк і пройшов 40 кілометрів до своїх.

Миколаїв та Одеса урочисто, зі сльозами на очах зустріли своїх воїнів, що вийшли з-під російського обстрілу біля кордону. Так Україна стає єдиною - солдат і офіцерів зустрічали з українськими прапорами і словами "Слава Україні!". Російськомовні міста стають українськими.

"Масові дезертирства зафіксовано в російських терористичних бандах "Стрілка", "Чечена", "Боцмана", Мозгового та ін. Бойовики усвідомлюють невідворотність розплати і свою приреченість. В Україні вони будуть знищені силами АТО, а в Росію не втечуть, оскільки там їх чекає розстріл загородзагонами російських прикордонників, це прямий наказ Путіна. Окрім того, підтверджено наказ Кремля на знищення ватажків терористів. Є оперативна інформація, що на Донбас, в найближчі дні виїде "ліквідаційна бригада" ГРУ-ФСБ, щоб виконати вирок", - повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його даними не тільки Бородай, але й Гіркін втекли з Донецька. Останній безпробудно п'є, бо розуміє тупик своєї кривавої кагебістської авантюри.

Українські війська ведуть бої за Іловайськ, зачищають Красний Яр, повністю перекрили сполучення між Донецьком та Луганськом. Терористи масово тікають з Луганська під виглядом мирних жителів. У місті нема води, електрики - скрізь, куди приходить "русскій мір", приходить лихо. А там, де править "київська хунта" - порядок і спокій.



Теги:фсб, АТО, Гіркін, Іловайськ, російсько- українська війна, Луганськ, дружба з Росією


Читайте також



Коментарі (0)
avatar