реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російський опозиціонер попросив притулку в Україні

Політичного притулку в України попросив громадянин Росії Михайло Орєшніков. Чоловік є членом націоналістичної організації "Реструкт", яка постійно проводить антипутінські акції.

Орєшніков розповів, що нещодавно в аеропорту "Домодєдово" в Москві його затримали співробітники ФСБ. Звинуватили у непокорі представникам правоохоронних органів та оголосили про підписку про невиїзд. Зрозумівши, що в подальшому на нього чекає арешт і суд, Орєшніков вирішив терміново виїхати з Росії і попросити політичного притулку в Україні, що він і зробив на українському пункті пропуску "Бачівськ", Сумської області. Про це повідомив 5 канал

Михайло Орєшніков розповыв: "В России еще некоторое время назад я еще надеялся что там общество может повлиять на политическую ситуацию в стране. В связи с последними событиями я убедился, что это не возможно. Если ты что-то пытаешься делать для людей, при этом не пляшешь под дудку Путина, то ты попадаешь в черный список, тебя начинают прессовать менты, ФСБ и все такое. Страну полностью превращают в СССР второй вариации, и это все меня не устраивает в ней".



Теги:Чебоксари, російська опозиція, російсько- українська війна, розпад РФ, Бачівськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar