реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Росія воює майже відкрито

Росія, розуміючи, що наркомани, алкоголіки та інші "апалченци" не можуть воювати із застосуванням складної техніки, направила біля 300 своїхх кадрових військових для війни з Україною. Це підтверджують похорони солдат 45 полку ВДВ Росії.

Тепер же жителі прикордонного міста Гуково в Росії, що знаходиться через кордон навпроти українського Краснопартизанська, зафіксували момент залпу з кількох установок "Град" по території України. Таким чином, давно пора Україні офіційно визнати факт війни не просто з терористами, засланими Росією, а безпосередньо з Росією.

Біля прикордонного пункту Ізварино вчора йшли важкі бої. Але ніякого оточення, винищення і тому подібного панічного нічого не було.

Біля пункту Мариновка бойовики наступали під прикриттям 5 танків і кількох БТРів. Наші підбили 3 танки і 2 БТР, також знищилии автомобілі, які підвозили російських найманців.

Львівські десантники, які перебувають у аеропорту Луганська, не мають проблем із забезпеченням зброєю та продуктами харчування. Серед них також немає загиблих, - повідомляє лугаснький патріот Дмитро Снєгирьов.

"Зараз ходять чутки, що луганський аеропорт оточений і в десантників, які там перебувають, немає набоїв. Це неправда. Вчора дійсно був обстріл аеропорту з установки «Град». Але втрат серед військових немає"

До нашої військовополоненої льотчиці Надії Савченко з десятого разу та після 8 діб її голодування потрапив український консул. Вона розповіла, що її вивезли з України в Росію з мішком на голові. Міжнародні правозахисні інституції розпочали розгляд справи про захоплення української льотчиці російськими окупантами.

США та Євросоюз розширили санкції проти Росії за продовження нею військової агресії в Україні. Конгрес США у двох читаннях прийняв проект закону про запобігання російській агресії, за яким Україна отримує статус союзника США без членства в НАТО. Це дуже важливий крок - тепер війна Росії проти України - це війна Росії проти союзни ка США.



Теги:санкції, Мариновка, Надія Савченко, Луганськ, російсько- українська війна, Ізварино


Читайте також



Коментарі (0)
avatar