реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: частину Луганська звільнено

Південно- східну частину Луганська взято під контроль українськими військами. Про це повідомив міністр оборони Валерій Гелетей.

В той же час у Луганську російські терористи прямо з автомобіля розстріляли кількох випадкових перехожих - для картники російського ТБ, не даючи забирати трупи до приїзду телекамер. Про це повідомила Луганська міська рада.

Міністр закордонних справ України Клімкін повідомив, що "чорні ящики" зі збитого росіянами "Боїнга" - в Україні і це дасть змогу провести об'єктивне розслідування. Голова СБУ Валентин Наливайченко запевнив, що є факти про російських військовослужбовців, які керували "БУКом", з якого і здійснено постріл по пасажирському літаку. Щоправда, росіяни розраховували, що це буде український літак...

Захоплена в полон українська льотчиця Надія Савченко написала листа Президенту України Петру Порошенку, де, зокрема, пише: "Я то витримаю! А Вас я щиро прошу допомогти Україні. Хочу вірити в те, що у Вас все вийде краще, ніж у попередників і на нашій землі настануть мир і злагода. У Вас для цього є всі можливості, і вірю, що є бажання і мудрість".



Теги:Надія Савченко, Боїнг, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar