реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Президент України показав Мюнхену військові квитки росіян

Дивно, але конференція по умиротворенню світового агресора знову проходить у Мюнхені. Невже Європа нічому не навчилася? І знову Європа пропонує поступки, як Гітлеру віддали Чехословаччину, так Путіну Франція і Німеччина пропонують віддати Донбас та ще й Україна щоб утримувала його соціальні виплати... Недарма сенатор США Маккейн заявив: "Дивлячись на дії Німеччини, складається враження, що вони чи не знають, що в Україні гинуть люди, чи їм все рівно".

Натомість Президент України Петро Порошенко показав військові квитки росіян, спростовуючи таким чином брехню Москви про відсутність російських військ в Україні.

Вчора з 11.00 до 17.40 піхота бойовиків при підтримці танка здійснювала штурм контрольного поста «Фащівка», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.
Українські військові відкрили по терористах вогонь у відповідь. Захисників блокпосту також підтримувала артилерія ЗСУ. Напад було відбито. У результаті бою двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, ще 10 отримали поранення.

Є жертви від обстрілів росіянами Авдіївки, Маріуполя, Гнутівки тощо. Бойовики зосереджують сили на дебальцівському та маріупольському напрямках.

Блогер Олег Ярчук, що спеціалізується на радіоперехопленнях розмов російських окупантів, повідомляє, що вчора в районі Вуглегірська під удари української артилерії потрапила частина, постійно дислокована в Кяхті (Бурятія) - 8 окупантів убито, 11 поранено, знищено 3 одиниці російської бронетехніки. В районі Стаханова невідомими атаковано мобільні російські крематорії - поранено трьох трупарів, що приїхали спалювати тіла вбитих російських "відпускників". У Донецьку місце базування частини, що постійно прописана в Адигеї, було накрито вогнем ЗСУ - вбито 2, поранено 8 непроханих "гостей" та 3 одиниці російської артилерійської техніки.

І що порадувало сьогодні душу всім українцям - в районі Брянки диверсантами підірвано 7 )сім! (складів) з російськими боєприпасами. Ото горіло і бахкало! Куплене у воєнторзі, як каже головнокомандуючий російською армією Путін...



Теги:Мюнхен, Авдіївка, російсько- українська війна, Брянка, російські окупанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar