реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Земляка- героя поховали в Берестовці

2 лютого у селі Берестовець на Борзеннщині поховали захисника України, молодшого сержанта 72-ї окремої механізованої бригади, 25-річного Володимира Бальченка. Він, як і ще троє його бойових побратимів, загинув 29 січня, захищаючи українські позиції у районі промислової зони міста Авдіївки на Донеччині.

Наші бійці зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ. Але занадто дорогою ціною далася ця маленька перемога над ворогом. Четверо молодих воїнів вже ніколи не повернуться до рідних домівок.

1 лютого прощання з бійцями пройшло на Майдані Незалежності у Києві. У церемонії взяли участь українські воїни, активісти, рідні та близькі загиблих, а також сотні киян.

Того ж дня, 1 лютого, Президент Петро Порошенко підписав Указ про нагородження Володимира Бальченка та інших загиблих героїв орденом «За мужність» ІІІ ступеня. А їх командиру, капітану Андрію Кизилу присвоєно найвище звання — Герой України (посмертно).

2 лютого траурний кортеж перебував у Берестовці. Віддати останню шану Володимиру Бальченку зібралися рідні та близькі, бойові побратими, громадськість, односельчани, представники влади.

Виконуючий обов’язки голови Борзнянскої райдержадміністрації Віктор Бондаренко запевнив, що сім’я Володимира отримає всебічну підтримку як від влади, так і від громади району. Про це повідомив сайт Чернігівської ОДА.

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким загиблого.

Герої не вмирають!



Теги:Авдіївка, герої АТО, Берестовець, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar