реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: окупанти зачищають своїх бандитів

На території, контрольованій сепаратистами тривають зачистки підконтрольних Кремлю бойовиків. Крім того, російські спецслужби замітають сліди, які вказують на їх зв'язок з найбільш одіозними бойовиками Донбасу, які скоїли тяжкі злочини.

У так званої ДНР повідомили про ліквідацію одного з лідерів терористів – Євгенія Вагнера. Ліквідовано Вагнер і одного з його бійців "Приватної військової компанії". Повідомляється, що убитий він був в районі населеного пункту Озеряновка в ході операції зі знешкодження ворогів керівництва ДНР. Також кілька інших посібників Вагнера арештовані.

Злочинна група, підконтрольна Вагнеру, займалася тим, що викрадала дівчат на території самопроголошеної республіки і продавала їх у сексуальне рабство. У будинку, де жив Вагнер, виявили чотирьох жінок, які, судячи з усього, очікували своєї долі.

На задньому дворі будинку також було знайдено тіло чоловіка з простріленими ногами. Виявилося, що це батько одного з викрадених дівчат.

Бойовики зазнали великих втрат у спровокованому ними ж зіткненні під смт Зайцеве (входить до Микитівського району Горлівки). Багато вбитих та поранених, передають Патріоти України повідомлення волонтера Родіона Шовкошитного у ФБ.

Трупи всіх «братанів» росіяни забрати не змогли, бо дуже поспішали втекти. «Двох відразу в морг відвезли. Ще кілька забрати з собою не змогли», - зазначив волонтер. У лікарню окупованій Горлівки привезли кілька десятків поранених терористів, багато з них є громадянами Росії.



Теги:АТО, Вагнер, бій під Зайцево, російсько- українська війна, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar