реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: атаками керує російський генерал

Московські куратори так званих «ДНР» та «ЛНР», спостерігаючи неспроможність їхніх «підданих» протистояти організованим діям Збройних Сил України, вводять в бій російські регулярні військові частини.

Так, за отриманою інформацією штабом АТО, керівництво російсько-терористичними військами, що ведуть наступальні дії проти українських підрозділів в районі населеного пункту Попасна, здійснює особисто начальник штабу 58 армії Південного військового округу РФ генерал-майор Кузовльов Сергій Юрійович. Внаслідок обстрілу росіянами Попасної загинули три людини.

Це ще одне підтвердження агресивної політики Росії по відношенню до України та безпосередньої присутності російських військ на Донбасі.

Українська артилерія заблокувала велику колону російської бронетехніки з особовим складом у селі Михайлівка біля Горлівки - виїхати вони не можуть, бо наші артилеристи працюють прицільно. В той же час наші не б'ють по населеному пункту, чекаючи виходу колони російських окупантів на чисту місцевість.

Також артилерія прицільно знищила кілька десятків кадировців, які танцювали лезгінку від радості підірвання терміналу Донецького аеропорту. Да, це вони в Москві можуть таке танцювати,
у столиці "православної Росії", але не в Україні!



Теги:ЛНР, АТО, російсько- українська війна, ДНР, російські окупанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar