реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: фашисти = рашисти

Російські бойовики штурмували військову частину Національної гвардії у Луганську. Бій йшов кілька годин. Чому за цей час не підійшли на допомогу інші частини українських військових - незрозуміло. Зрештою, рашисти поставили попереду себе батьків солдатів і ті змушені були здатися. А офіцери забарикадувалися на 5 поверсі і відстрілюються. З нашої сторони важко поранено одного солдата, з боку терористів - убито 5. Національна гвардія офіційно повідомила, що напад відбито.

В Донецькому аеропорту, звільненому від російських бандитів, виявлено багато зброї - за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, вся вона російського виробництва - з датами випуску, серійними номерами.

"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", в зоні проведення АТО блокована і нейтралізована група терористів з зброєю, раніше захоплених російськими військовими в Криму", - написав у соцмережі Тимчук.

Українські військові збили російський безпілотник - шпигун. Як повідомляє прес-секретар АТО Олексій Дмитрашківський, на борту апарата, крім відео і фото апаратури, виявили невідому рідину. "На даний момент, вивчається літальний апарат. Його повністю розібрали, з нього було знято відео- та фотоапаратуру. Під час розбору усередині була вилучена капсула з невідомою рідиною хімічного складу. Зараз вона відправлена в лабораторію", - сказав Дмитрашківський.

В Одесі СБУ затримала групу терористів, які відстрілювалися. В Харкові затримано одного з лідерів бойовиків на прізвисько "Псих".

Забиті морги Донецька трупами терористів, які ніхто з рідних не йде забирати, підтверджують: проти України воюють не місцеві мешканці, а найманці з Росії.



Теги:Луганськ, Донецьк, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar