реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: звільнено Дебальцево, Шахтарськ, бої за Торез

Пам'ятаєте повідомлення про колону російської бронетехніки з російськими прапорами, що зайшла в Україну? Її нема. Наші працюють уже ефективно. Тож два батальйони чеченців, які в Ростові чекають перекидання в Україну наші також уже чекають...

Звільнено Дебальцево, Шахтарськ, тривають бої за Торез, але загалом ДНР і ЛНР тепер розрізані навпіл, як сіамські близнюки російської агресії. Поки що невідомо чи втік Бєс (він же офіцер ГРУ Росії Бєзлєр) із Горлівки, але й там ідуть бої - на околиці Горлівки уже встановлено український прапор.

З території окупованого Криму на Азовське узбережжя Донецької області терористам постачають зброю та боєприпаси. Крім того, "колони окупантів з військовою технікою" висувалися в напрямку Георгієвка - Ровеньки – Антрацит (Луганська область), повідомляє прес-центр АТО.
"Було зафіксовано постачання зброї та боєприпасів з тимчасово окупованої території АР Крим на Азовське узбережжя Донецької області", - сказано в повідомленні.

Бої йдуть у Донецьку - загинули троє людей, поранені 5 мирних жителів. Бої тривають і в Луганську - за ніч загинули 5 мирних жителів, поранені 15.

Через ситуацію в місті припинено постачання хлору на об'єкти водопостачання ОКП "Компанія "Лугансквода", тому вона перестала знезаражувати питну воду з 8 ранку 26 липня на Айдарському водопроводі, який подає воду в селища Металіст, Стукалова балка, Раєвка, Світле, Кольорові піски, Лиман, Шишково Слов’яносербського району.

У штабі АТО відзначають активізацію диверсійно- розвідувальних груп на територіях, що вже звільнені від російських бойовиків.

Наразі тривають бої у Лутугіно Луганської області та біля Савур- могили.



Теги:АТО, Дебальцево, Луганськ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar