реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Холодне включення у Чернігові

У Чернігові 12 шкіл і 18 дитсадків не підключено до опалення через непідписання «Чернігівгазом» документів за договорами та щодо балансу газу.

У свою чергу керівництво підприємства каже, що всі документи надано. Міський голова Владислав Атрошенко доручив розібратися з цим: «Вас і так ненавидить населення. Є розпорядження про початок опалювального сезону. А ви не включаєте школи та садочки через якісь дрібні речі. Нічим добрим ця ситуація для вас не закінчиться».

Водночас є і серйозніші моменти: об’єкти КП «Чернігівводоканал» можуть знеструмити. Причина — 2,6 мільйона гривень заборгованості за спожиту електроенергію. Проте міський голова налаштований рішуче: «Ви його не відключите. Оскільки на сьогоднішній день є дуже проста причина: водоканалу не затверджують тарифи, що покривають зростання ціни електроенергії та заробітної плати. Підприємство не може не платити зарплату, тому що позвільняються базові спеціалісти. Достатньо звільнитися 10—15 фахівцям, щоб зупинився водоканал. Це вимушена ситуація: в підприємства просто не вистачає обігових коштів, щоб розрахуватися з цим боргом».
"Голос України"



Теги:опалення, Чернігівводоканал, Владислав Атрошенко, тарифи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar