реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хокей на… базарі

Сам із собою, рекламуючи свій товар, грає у хокей на недільному базарі Іван Матвійович Бусікало (на фото), мешканець села Дягова Менського району.

Серед краму, що він розіслав на снігу, — дивні та цікаві предмети: довгі топорища, шахи, ковзани та ще багато чого. До стовпа приставлено кілька пар лиж.

«Лижі, що я продаю, старі, бо нові дорого коштують, — розповідає Іван Матвійович, — дістаю їх, де тільки можна. Спортивний інвентар продаю в основному на замовлення, а основний мій товар — кінська упряж. Торгую один раз на тиждень у неділю, бо в інші дні торгівлі немає, та й готуюсь я до базару: топорища пороблю, ножі, пилки наточу. Мені їх люди приносять, я їх забираю, наточу, а потім привожу назад. Не кожен це зможе зробити».
Іван Матвійович свого часу працював учителем історії та фізкультури у Дягівській школі, вчив дітей грати у футбол, хокей, займатися спортом. Він і нині активний спортсмен.

«Кожного ранку їжджу на лижах, потім купаюсь в ополонці, як Ющенко. Не п’ю, не курю, займаюся спортом з дітьми. Тож мені цікаво зараз торгувати ось такими спортивними речами. Нині дітки гроблять себе комп’ютерами, а спортом не займаються, тож оце стою і, граючи в хокей, рекламую його».

Активний Іван Бусікало і в громадському житті. Передплачує більше десяти газет та журналів, серед них «Перець», «Робітнича газета» та багато інших; є секретарем партійної організації Комуністичної партії у своєму селі.
«Усе життя агітую за соціалізм, бо соціалізм скоро всюди на землі переможе. Нещодавно я був у Німеччині, в гостях у дочки, там майже соціалізм. За людей влада дбає. Життєвий рівень там разів у 10 вищий, ніж у нас. Народ наш постійно обирає мільйонерів у депутати, але вони нам непотрібні! Адже вони грабують народ. Наше суспільство хворе на колективну безвідповідальність та політичну безграмотність».

Олександр ЯСЕНЧУК

Фото автора




Теги:Менський район, базар, с.Дягова, Лижі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar