реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хочете весілля з екзотикою? Вам — сюди!

Серед нагороджених переможців недавнього конкурсу "Чернігівська якість" — підприємець Альона Нітченко, яка організовує незвичайні, гарні і… чисті весілля! Вона пропонує дуже цікаву послугу – організацію весіль у маєтках та садибах Чернігівщини.

Сучасні молодята часто не хочуть традиційних банкетів і фотографій на Валу – розповіла пані Альона. За її словами, усе більше молодих людей прагнуть провести весілля незабутньо і оригінально. Хтось виїжджає за кордон. Але екзотику можна знайти і набагато ближче. Наприклад, відчути себе панами у Качанівці або князями у Новгороді-Сіверському.

До речі, за словами Альони Нітченко, найпопулярніший маршрут серед чернігівських молодят – Новгород-Сіверський. Там є все, що треба для гарного свята: чудові краєвиди і фон для святкових фото, достойний готель і недорогі бенкетні зали.
Але чи не шкодять весілля історичним будівлям?
"Ми дуже ретельно все контролюємо і гарантуємо – після весілля маєток залишається ідеально чистим і неушкодженим", - підкреслила підприємець.

Нагадаємо, що цього року в конкурсі "Чернігівська якість" взяли участь 24 підприємства області, які представили 27 видів продукції та послуг.

Підготувала прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:екзотика, Новгород-Сіверський, весілля, Альона Нітченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar