реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Хатня призьба. Що впливає на ціни?

Нещодавно редакція газети "Біла хата" започаткувала нову рубрику "Хатня призьба", завдяки чому читачі можуть висловити свої міркування з різних тем сьогодення. Цього разу мова піде про ціни.

Сергій Литвин, м. Чернігів:

— У 2006 році мій старший онук навчався в автошколі і за це сплатив тоді 250 гривень, а тепер мій молодший онук теж захотів записатися до навчальної автошколи, але вже зараз за навчання треба сплатити 2 тисячі гривень. А ще ж треба сплачувати кошти і за складання іспитів у ДАІ. От і питається: що ж таке вплинуло на вартість навчання, чому вона так підвищилась? Невже наші пенсії та зарплати настільки стрімко підвищилися, що така захмарна ціна для посвідчення водія? Скажу так: діє зговір між структурами, які зацікавлені у цьому. Якщо я помиляюсь, то, може, мені хтось розтлумачить, у чому я не правий?

Вадим (прізвище попросив не вказувати), село Задеріївка, Ріпкинський район.

— У мене є кінь, йому 1,5 року. Якраз прийшла пора навчати його основам праці. Поїхав у райцентр на базар, щоб купити для нього все необхідне. Подивився: віжки коштують — 50 гривень, хомут — 250-300 гривень, а ще ж упряж, збруя та все інше, це теж коштує немалі гроші. Я побачив все це і зрозумів: коня тримати — мати клопіт, і не тому, що треба наготовити йому на зиму кормів, сплата за щеплення — це все зрозуміло, а турбує вартісна оцінка «оснащення» коня. Приїхав додому та й у думу ударився: якось треба викручуватися із цієї ситуації. А як?




Теги:призьба, Хатня, думки, ціни, читачі, соціальні, аспекти, вартість, висловлення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar