реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Канал "НТБ" працюватиме стабільно

Стабільність роботи каналу «НТБ» буде забезпечено

26 грудня відбулося розширене засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів та бюджету. Фінансове управління представило на обговорення депутатів проект бюджету м. Ніжина на 2013 рік.

Депутати жваво обговорювали кожен пункт бюджету, цікавилися видатками на кожну статтю. Постійна депутатська комісія з питань фінансів та бюджету з певними змінами та коригуваннями буде рекомендувати затвердити головний кошторис м. Ніжина в тій редакції, в якій він був запропоновиний мером м. Ніжина М. Приходьком.

На засіданні комісії депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим проінформував бюджетну комісію про, те що йому, як депутату надійшов лист від директора комунального каналу «НТБ» Ніжинське телебачення, у якому йдеться про те, що канал «НТБ» відновив своє мовлення, але за використання частот, на яких відбувається мовлення, треба заплатити борг 80 тисяч гривень, а також в каналу «НТБ» з’явилися борги за 2012 рік по заробітній платі, перед соціальними фондами та за комінальні послуги.

У зв’язку з цим депутат міської ради Багрінцев Максим запропонував виділити 200 тисяч гривень для погашення чистини боргу каналом «НТБ», щоб відновити стабільність роботи каналу «НТБ». Постійна депутатська комісія з питань фінансів та бюджету погодилася й буде рекомендувати на сесії міської ради, яка відбудеться 28 грудня 2012 року виділити з міського бюджету 150 тисяч гривень. Також бюджетна комісія пообіцяла в наступному році виділити ще необхідні кошти для повного погащення всіх боргів каналом «НТБ».

Нагадаю, що мовлення комунального каналу «НТБ» було відновлено при сприянні та допомозі мера м. Ніжина М. Приходька.

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:приходько, Ніжин, місцеве телебачення, Багрінцев, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar