реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Юлемани" на чолі із заступником міського голови напали на працівників ніжинського підприємства

Мовою документа. Без коментарів.
п. Косарєву В.О.,
начальнику Ніжинського МРВ УМВС,
полковнику міліції
вул. Московська, 22
Ніжин, 16600

п. Мозговому В.М.,
Ніжинському міжрайонному прокурору
вул. Овдіївська, 7-А
м. Ніжин, 16600

Копія: п. Гамору І.О.,
заступнику начальника УМВС України
в Чернігівській області,
начальнику міліції громадської безпеки,
полковнику міліції
проспект Перемоги, 74
м. Чернігів, 14000, т./ф. (22) 619582

ЗАЯВА

17 грудня 2009 року близько 16-10 працівники фірми «Сяйво» (генеральний директор Шкурко М.П., охоронники-робітники Корж А.О., Моруга І.Д., Коворотній П.М.) та депутат Ніжинської міської ради Науменко М.М. вийшли на площу Леніна аби взяти участь у публічній зустрічі з Прем’єр-міністром України Ю.В.Тимошенко та повідомити керівнику Уряду про законні вимоги експортерів Чернігівщини щодо повернення простроченого боргу з ПДВ, які висунуті у рамках загальнообласної кампанії.
Під час спроби підняти плакат з вимогами до Уряду Ю.Тимошенко про повернення 100 млн. гривень експортерам Чернігівщини було здійснені напади на зазначених вище працівників фірми «Сяйво» та депутата Ніжинської міської ради групою невідомих осіб на чолі з депутатом Ніжинської міської ради Охоньком Сергієм Миколайовичем, який особисто виривав держак плакату, перешкоджаючи його підняттю. Під час цього інциденту були присутні заступник міського голови Салогуб В.В. і майор міліції.

При цьому, ці невідомі особи грубо виривали плакат і навмисно пошкодили (розірвали) його, чим завдали матеріальних збитків, погрожували та провокували бійку.

Працівники міліції, які були на площі, виявили бездіяльність, адже лише спостерігали за зазначеними вище подіями та фактично не забезпечили дотримання прав громадян на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, гарантованих ст. 34 Конституції України.

У зв’язку з викладеним і керуючись ст.ст. 2, 10 Закону України «Про міліцію», просимо Вас провести розслідування для виявлення осіб, винних у скоєнні зазначеного вище правопорушення та притягнення до відповідальності.

Оскільки такі протиправні дії невідомих осіб носять постійний характер, про що ми повідомляли Вам раніше у заявах від 5 і 13 листопада 2009 р., і ймовірно будуть продовжуватися, просимо також керівництво Ніжинського МРВ УМВС ужити заходів з метою недопущення нових випадків протиправних дій до фірми «Сяйво» у зв’язку з вивішеними аналогічними плакатами на будівлі офісу по вул. Московській, 7-А та забезпечення правопорядку.

Генеральний директор М.П. Шкурко

Депутат Ніжинської міської ради М.М.Науменко




Теги:міліція, Сяйво, Тимошенко, Ніжин, Шкурко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar