реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

«Ясен» може стати кращим в СНД

Чернігівське підприємство «Ясен» стало учасником конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості. Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» Тетяна Рудик.

Публічне акціонерне товариство «Ясен» не вперше бере участь у конкурсах міжнародного рівня. Підприємство вже має нагороду лауреата національного етапу конкурсу 2007 року на здобуття Премії СНД та визнане на рівні середнього європейського підприємства за моделлю ділової досконалості.

«Ясен» не раз перемагав у Всеукраїнському конкурсі якості товарів, робіт та послуг «100 кращих товарів України», — розповів голова правління товариства Андрій Попело.

Це підприємство щороку демонструє високий рівень якості та турботи про споживача.

ПАТ «Ясен» випускає понад 150 найменувань харчових продуктів. Серед них — печиво, зефір, мінеральна вода, мармелад, повидло, соуси, гірчиця та багато іншого. Продукція «Ясена» продається не лише в Україні, а і у Росії, Білорусі, країнах Балтії, Молдові. А чернігівські пряники їдять споживачі у Німеччині.
Голова наглядової ради підприємства Анатолій Ясько відзначив, що конкурс на здобуття Премії СНД є дуже престижним заходом. Узяти участь у ньому мають право лише підприємства, які підтвердили високу якість своєї продукції не менше 2 років та експортують продукцію мінімум до двох країн СНД.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»




Теги:продукція Ясена, ясен, Анатолій Ясько


Читайте також



Коментарі (0)
avatar