реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ярош про СБУ: і Наливайченко мій друг, і Грицак бойовий

Через тиждень після відставки глави СБУ Валентина Наливайченка та тимчасового призначення на цю посаду його першого заступника Василя Грицака, лідер "Правого сектора", нардеп Дмитро Ярош назвав критиків бойового офіцера неполіткоректним словом.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Валентин Наливайченко - мій друг, який " з мінусів " підняв СБУ і практично заново створив дієвий механізм захисту національної безпеки держави, зміг нейтралізувати дуже багато терористичних загроз по всій Україні. Кажу про це абсолютно відповідально, тому що в багатьох спецопераціях по ліквідації російсько- бандпідпілля брали участь і спецгрупи "Правого сектора", - пише Ярош.

За його словами, відставка Наливайченка була нелогічною та несвоєчасною і показала гнилість цієї Верховної Ради. "Такі приклади підкріплюють думки людей, що режим внутрішньої окупації України з втечею Януковича нікуди не подівся, а тільки трансформувався і провокує радикалізацію нашого суспільства", - вважає лідер "Правого сектора".

Він нагадав, що йде війна з сильним і підступним ворогом - Російською імперією: "У цей час будь-яке самопоборювання не йде на користь зміцненню обороноздатності України. Маю на увазі інформаційні атаки на в.о. голови СБУ генерал-полковника Василя Грицака, який останній рік теж працював у команді Наливайченка з відновлення дієздатності Служби і на посаді керівника Антитерористичного центру провів масу успішних антитерористичних операцій ".

"Знаю Василя Грицака як офіцера, який особисто брав участь не тільки в плануванні, а й у виконанні бойових операцій, не ховаючись за спинами своїх підлеглих. А таких генералів на фронті, повірте, дуже мало, - пише Ярош. - Чи стане генерал Грицак головою СБУ - не знаю. Але впевнений в одному - ті, хто поливає брудом бойового офіцера - мудаки. Прошу вибачення за неполіткоректність! "

Нагадаємо, Порошенко доручив Грицаку провести чистки у відомстві і відправити у відставку першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова, заступників Віталія Циганка, Віктора Ягуней і начальника Слідчого управління Василя Вовка.



Теги:Ярош, кадри Порошенка, Наливайченко, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar