реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Росія є державою - терористом" - голова СБУ

Росія бере пряму участь у підготовці та відправці бойовиків на Донбас. Про це повідомив глава СБУ Валентин Наливайченко в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Якщо вони в Бєлгороді проходять навчання та інструктаж, то які можуть бути сумніви? Ми регулярно публікуємо інформацію про зв'язки диверсантів і ФСБ. Захоплені терористи прямо називають позивні та імена ФСБшників, які проводили інструктаж, давали вибухівку і обіцяли гроші.

Ви повинні розуміти, що безпеці нашої держави загрожує ціла сусідня країна. У цьому не може бути сумнівів. У ФСБ Росії вирішили, що українців потрібно висаджувати, потрібно посилати сюди всякий кримінал, платити їм гроші, навчати. По суті, державна спецслужба країни-агресора перетворилася на спецслужбу-терориста. Вибухівка - звідки? Тренінг - звідки? Гроші - звідки? Відповідь завжди один - держава-агресор", - заявив глава СБУ.

За словами Наливайченка, в полоні у бойовиків залишається 684 людини, серед них волонтери, журналісти, цивільні особи, військовослужбовці.
"Це волонтери, четверо журналістів, військові Національної гвардії, Збройних сил і цивільні. Наша позиція в тому, щоб всі заручники були врятовані. Ми готові до обміну "всіх на всіх", - заявив глава СБУУкрінформ



Теги:диверсанти, фсб, Наливайченко, російсько- українська війна, Бєлгород, СБУ, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar