реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Який шуруповерт акумуляторний найкращий для побутових робіт?

На ринку продається так багато шуруповертів акумуляторних від різних виробників, в різних цінових категоріях, що складно сказати, який з них найкращий. Вибрати один екземпляр практично неможливо, оскільки на сьогодні пропонується багато хороших інструментів від виробників з перевіреною репутацією. Але щоб все ж сказати, який шуруповерт акумуляторний (шуруповёрт аккумуляторный) краще, потрібно перерахувати оптимальні характеристики інструменту. Після можна вирушати в магазин, або купувати відповідний екземпляр безпосередньо від виробника «Start Pro» з заданими характеристиками.

Тип АКБ


Звертаючись в інтернет-магазин, або в звичайний маркет, де продають подібні товари, потрібно знати, що шуруповерт акумуляторний може працювати на різних типах АКБ. Важливою, щоб батарея була досить потужною, витримувала складні умови експлуатації, не розряджалася б швидко.

На сьогодні найпопулярніший тип АКБ - Li-ion (літій-іонний). Цей пристрій одержав досить широке поширення приблизно з дев'яностих років минулого століття. Літій-іонна батарея має невелику вагу, при цьому в ній велика ємність і пристрій не вимогливий до підзарядки до повної ємності. Саме з цієї причини багато виробників, які випускають акумуляторні шуруповерти, встановлюють на інструменти літій-іонні АКБ.

Момент, що обертає шуруповерта акумуляторного


Характеристика повністю залежить від потужності двигуна і швидкості оборотів, так званого, шпинделя. Якщо говорити про побутовий акумуляторний шуруповерт, важливо відзначити, що в даному випадку цілком достатньо мати пристрій з обертовим моментом 12-20Н/м, в той час як експертні агрегати можуть розвивати показник до 100 Н/м.

Швидкість для закручування кріплення


Якщо вам потрібен побутової агрегат, який планується використовувати виключно для закручування кріплення, можна вибрати шуруповерт акумуляторний з характеристиками, які варіюються в межах 400-550 об/хв. Цього показника цілком достатньо, щоб справлятися з поставленими завданнями. Однак, якщо планується періодично свердлити отвори в стінових поверхнях, потрібно більш потужний шуруповерт акумуляторний з характеристикою 900-1200 об/хв.

Отже, підбираючи шуруповерт акумуляторна, обов'язково також дивіться на тип затискного патрона, зручність рукоятки, вагу АКБ пристрою.



Теги:техніка, шуруповёрт, АКБ, споживач, господарство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar