реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Порівняння характеристик MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro) та MacBook Pro 16 (2020)

Порівняння характеристик MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro) и MacBook Pro 16 (2020)

MacBook Pro M1 2021 вважають найкращим та найдосконалішим ноутбуком у світі. У цій неймовірній моделі поєдналися найновіші технології, високі стандарти та автентичний дизайн. Обираєте ноутбук для роботи з десятками складних програм, для повсякденного користування чи для створення крутого контенту? У Макбук Про 16 поєдналися усі найкращі характеристики для виконання будь-яких завдань. Не знаєте, яку модель обрати? Тоді розберімося, чим відрізняються моделі 2020 та 2021 року.

Переосмислений дизайн

Останні кілька років Apple активно працювала над тим, щоб зробити Макбук тоншим і компактнішим. Але сучасні виклики потребують сучасних рішень, тому нова модель стала набагато продуктивнішою, але важчою і візуально більшою за попередню. Збільшилася батарея, а отже зросла продуктивність.

Відмінність у процесорах

На відміну від моделі 2020 року, новий Макбук Про 16 оснащений процесором М1 Pro або М1 Мах. Це абсолютно новий рівень потужності та високої ефективності. Графічна продуктивність зросла у 2 рази і швидкість реакції стала блискавичною.

Попередня модель ноутбуку з процесором Іntel не могла похизуватися таким тривалим часом автономної роботи, але з новим процесором М1 2021-го року, ця проблема відійшла на другий план. Новий Макбук 2021-го року має в середньому 10 годин автономної роботи, а якщо мінімізувати яскравість та інші параметри — то він працюватиме без підзарядки до 17 годин.

Дисплей Liquid Retina — новий підхід до якості продукту

В оновленій версії Макбук Про 16 2021 вперше за всю історію отримав екран Liquid Retina XDR з підсвіткою mini-LED. Що змінилося порівняно з Макбук Про 2020? Збільшився рівень яскравості, покращилася деталізація та розширився спектр кольорів. За рахунок цього, дисплей став ще привабливішим та більш збалансованим.

Макбук "розрізняє" до мільйона різних відтінків та ідеально передає реалістичність фото та відео. Нова технологія ProMotion робить користування ще приємнішим, а від екрану буквально неможливо відірвати погляд.

Клавіатура та розширені можливості

У новому Макбук Про розробники покращили клавіатуру за всіма параметрами і зробили її більш функціональною. Новинкою стала подовжена сенсорна панель. Тепер користуватися нею набагато приємніше. Зручні клавіші навігації, збільшена кнопка виходу та металеве кільце на Touch ID — ці зміни зроблять користування ще приємнішим як на візуальному так і на тактильному рівні.

Звук і камера: що нового?

  • Повністю оновлена система камери FaceTime.
  • Роздільна здатність зросла до 1080р.
  • Покращена система Neural Engine — неперевершена чіткість, деталізаціа та збалансованість кольорів
  • Два високочастотні і низькочастотні динаміки з неперевершеним звуком
  • На 80% масивніші баси
  • Мікрофон, що створює на рівні зі студійним записом

Macbook Pro 16 (2021) і його довершеність

Тепер навіть найскладніші завдання приноситимуть вам задоволення, оскільки час автономної роботи нового ноутбуку збільшено майже в 2 рази. Зі збільшеним рівнем автономності ви можете виконувати робочі завдання, працювати одночасно в кількох програмах, створювати контент найвищої якості чи завантажувати великі файли без втрати продуктивності.

У нову версію ноутбуку додали ще багато різних плюшок, наприклад нові порти, оновлену систему macOS, покращену роздільну здатність 3456×2234 і багато іншого. І яким би потужним не був Макбук 2020-го року, ноутбук від Епл 2021 року безсумнівно виграє його завдяки тисячам оновлених характеристик.




Теги:MacBook, споживач, техніка, огляд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar