реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

6+ причин вибрати барабанний сепаратор для очищення зерна «РБС»

Очищення зернового матеріалу – найважливіша операція у післязбиральній переробці сировини. У ході її проведення продукція очищається від різних домішок (насіння дикорослих трав, соломи, необмолоченого колосу, грудок землі, каміння, пилу, піску, залишків комах-шкідників тощо). Вони знижують клас якості матеріалу, що не дозволяє аграрію отримати добрий прибуток. Проблему дозволяє вирішити барабанний сепаратор (барабанный сепаратор для зерна) «РБС», який характеризується високою пропускною здатністю здатністю та енергоефективною роботою. Обладнання представлене у широкому асортименті моделей, що дозволяє підібрати спецтехніку для будь-якого зернозаготівельного підприємства.

Вибір на користь сепаратора "РБС" - основні переваги

Зерноочисна техніка представлена ​​у стаціонарному виконанні. Її використовують сучасні ЗАВи для вирішення широкого спектра завдань. Машина не пошкоджує зернівки в процесі переробки, ефективно очищає як сильно засмічений, так і вологий матеріал.

Переваги обладнання:

  1. Висока продуктивність. Техніка здатна переробляти до 230 тонн зернового вороху на годину. Висока пропускна здатність обладнання дозволяє підприємству нарощувати обороти та виконувати замовлення вчасно, без зривів дедлайну.
  2. Ефективність роботи. Машина якісно очищає матеріал від різних домішок, за рахунок чого нормалізується його вологість. Ефективна переробка зернових мас дозволяє знизити ризик активізації процесів самозігрівання та гниття.
  3. Багатофункціональність. Обладнання призначене для виконання різних операцій: очищення від великого та дрібного сміття, сепарація (калібрування матеріалу за розміром). Барабанний сепаратор РБС підходить для переробки різних культур: злакових, кормових, зернобобових, трав'яних, олійних.
  4. Надійність конструкції. Сепаратор укомплектований деталями, котрі виробляють відомі у світі компанії. Запчастини розраховані на високе навантаження та інтенсивну експлуатацію, стійкі до механічного зношування та впливу агресивних факторів навколишнього середовища. Сита є добротними штампованими полотнами, мають кріплення.
  5. Низьке енергоспоживання. Сепаратор оснащений економічним двигуном, що дозволяє зменшити витрати на його обслуговування. Машина, яка здатна переробити за годину до 230 тонн сировини, витрачає лише 6,6 кВт електроенергії.
  6. Полегшена конструкція. Компанія «Агросепмаш» не використовує під час виробництва машин товстий метал та зварювальний метод для з'єднання елементів. В основі обладнання – щитові конструкції розбірного типу. Завдяки цьому не виникає труднощів при транспортуванні та встановленні зерноочисної машини.

Компанія «Агросепмаш» постачає обладнання більш ніж у 20 країн (США, ЄС, СНД).

Критерії вибору спецтехніки

Перед покупкою зерноочисного обладнання необхідно звернути увагу на це:

  • продуктивність (кілька тонн зернового матеріалу переробляє за годину);
  • витрата енергії;
  • особливості комплектації;
  • параметри конструкції.

Компанія «Агросепмаш» надає сертифікат якості та гарантію на обладнання, що випускається. При цьому аграрій має можливість відвідати виробництво та провести тестову сепарацію зернового матеріалу, який він привіз із собою, використовуючи певну модель спецтехніки. Test-drive зерноочисного обладнання перед покупкою – унікальна можливість, що дозволяє оцінити ефективність його роботи та зробити правильний вибір.

Джерело: сайт agrosepmash.ua




Теги:споживач, Зерно, РБС, господарство, барабанний сепаратор, зав


Читайте також



Коментарі (0)
avatar