реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як заощадити на продуктах в супермаркеті

На їжу і сон людина витрачає приблизно половину свого життя. І якщо зі сном більш-менш зрозуміло, то от з їжею все не так однозначно. Сам по собі процес досить витратний. Для початку потрібно витратити час на покупку продуктів, потім на приготування їжі, та й по грошах виходить найчастіше не дуже оптимістично. Але якщо підійти до питання з розумом, то зайві складності можна виключити.

Перш за все варто відмовитися від самостійного походу за продуктами і привчити себе користуватися послугами кур'єра. Більшість популярних супермаркетів сьогодні мають інтернет-майданчики, де замовити все необхідне можна з доставкою додому. Якість товарів і ціни в онлайн-супермаркетах аналогічні тим, що встановлені в традиційних магазинах. Досить витратити 10-15 хвилин на вибір продуктів і оформлення замовлення і як мінімум пару годин свого життя ви звільните для більш приємних занять.

Як економити на покупках

Існує кілька способів «порадувати» свій гаманець:

  • Перш за все, це знижки ( скидки на продукты ), які обов'язково є в будь-якому супермаркеті. Якщо товар продається зі знижкою, це не означає, що він поганий або прострочений. Мета будь-якої акції - збільшити приплив клієнтів і розмір середнього чека, пробитого на касі. Супермаркети влаштовують акції щотижня. Щоб не пропустити вигідні пропозиції, підпишіться на розсилку.
  • «Гарячі години». Більшість супермаркетів мають відділи кулінарії, в яких після 20:00 продукція розпродається зі знижкою до 30%. Це відмінний спосіб заощадити на вечері, якщо немає настрою готувати його самостійно. Якщо ви найчастіше харчуєтеся не вдома, то купити гарнір, котлетку і салат в кулінарії буде вигідніше, ніж готувати те ж саме вдома, причому в куди більшій кількості.
  • Дисконтні картки. Їх пропонують чимало супермаркетів. Оформивши картку один раз, ви будете економити постійно. Більш того, дія дисконту поширюється і на покупки в інтернеті.
  • Товари «з таймером». Багато магазинів розпродають продукцію, у якій до закінчення терміну придатності залишилося 1-2 дня, зі знижкою до 70%. Цим запросто можна користуватися, тільки купувати слід таку кількість, яке ви встигнете використовувати до години Х.
  • Оптові покупки. Продукти тривалого зберігання, які ви використовуєте постійно, варто купувати великими партіями. До них відносяться цукор, крупи, консерви, масло і так далі. Те ж стосується побутової хімії. Краще один раз витратитися на упаковку прального порошку вагою в 10-20 кг, ніж щотижня купувати по маленькій пачці.

Економити насправді не так вже й складно, достатньо виробити у себе певні звички і сума, котра щомісяця йде на харчування, стане істотно меншою.




Теги:супермаркет, споживач, онлайн, продукти, заощадження, магазин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Всем добрый вечер, мы экономим за счет того что, есть свой огород.
Но иногда он может и не принести плодов которых бы хотелось и мы заказываем продукты в супермаркете Класс
https://privozilla.com.ua/harkov/16-supermarket-klass.html
avatar