реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чому онлайн-ігри популярні не лише серед дітей?

Чи є така річ, яка однаково притягує до монітору і дітей, і дорослих? Звісно — ігри, в які грають онлайн. Розважатися полюбляють люди будь-якого віку. До того ж у мережі є неймовірна кількість гарно анімованих забавок, котрі легко підібрати відповідно до вподобань та віку.

Взяти хоча б усім відому гру «Змійка». Вона об’єднує покоління. Старші звикли до ретро-версії, яка є доступною для користувачів і сьогодні. Також вони не проти пограти у породжені нею новітні, довершені ігри. Малеча ж залюбки дізнається, як виглядав піксельний плазун у дитинстві їхніх батьків.

Технічна сторона популярності

Одна з найважливіших причин запитуваності онлайн-ігор — доступність. Щоб запустити класичну гру, яку спочатку треба придбати чи завантажити, її треба встановити, витративши не тільки час, а й чималі гроші.

Щоб почати грати онлайн, треба лише відкрити браузер та тематичний сайт, обрати гру та тицьнути по ній — все, ви вже граєте. Таку економію часу та нервів обожнює кожен геймер.

А як щодо видовищних ефектів та реалістичної графіки, якими можуть похизуватися ігри для завантаження? Їхні онлайн-аналоги не поступаються якістю геймплею, є яскравими та захопливими, тож не дивно, що дітлахи та дорослі можуть години проводити за такими заняттями. І це можна робити у будь-який час доби, що є перевагою. Однак для малих непосид краще встановити певні обмеження.

Розмаїття жанрів

На шляху гравця, котрий бажає відпочити за цікавою грою є невеличка перешкода — величезний вибір варіантів. Це й не дивно: щомісяця випускаються десятки нових забав:

  • Аркади. Відмінно допомагають розслабитися. Зазвичай потребують від користувача лише гарної реакції та уважності. Не треба вмикати логіку чи вибудовувати тактику. Дітям подобаються аркади з відомими героями мультиків.
  • Квести та ігри на логіку. Протилежність аркад, де для перемоги треба поміркувати. Дітки із задоволенням шукають відмінності, розмальовують та навіть опановують такі головоломки, як проходження лабіринтів та розв’язання математичних завдань.
  • RPG, стратегії, шутери и бродилки. Найчастіше наявні у форматі гри, розрахованої на декількох чи багатьох гравців. Обираєте персонажа, розвиваєте його, виконуєте завдання та взаємодієте з іншими персонажами.

Дорослі обожнюють ігри, бо завдяки ним непомітно спливає час, а малеча захоплено споглядає за різнобарвним візуалом. Таке от єднання поколінь і гарна ідея для родинного дозвілля.




Теги:Гра, споживач, онлайн


Читайте також



Коментарі (0)
avatar