реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як замовити доставку квітів у Києві, не виходячи з дому?

Сьогодні купити квіти в Києві дуже просто: достатньо лише зайти в інтернет з будь-якого гаджету і зробити замовлення. Якщо раніше для покупки потрібно було витрачати купу часу, то зараз увесь процес відніме максимум 5 хвилин. Онлайн покупки не тільки набагато дешевші за звичайний шопінг, а ще й максимально безпечні під час пандемії. У великих сервісах на вибір представлені близько тисячі різних квіткових композицій. Наприклад, широкий асортимент сервісу Flowers.ua зумовлений тим, що компанія працює з крупними постачальниками напряму і має можливість скласти букет одразу після замовлення. Кур'єрська доставка квітів в Києві (https://flowers.ua/ua/kiev) дозволить вам не забути про пам'ятну дату, день народження дружини або романтичне свято. Замовляти квіти зручно навіть з іншої країни чи перебуваючи у відрядженні.

Цілодобова доставка квітів


Сучасний ритм життя потребує постійної концентрації і віднімає багато сил. У графіку робота-дім ми забуваємо не тільки про себе, а й про дні народження і річниці весілля. Цілодобова доставка квітів дозволить вам уникнути цього і завжди бути для коханої та родичів уважним і люблячим чоловіком. Робіть замовлення цілодобово і даруйте свято своїм близьким. Професійні флористи сервісу допоможуть підібрати ідеальний букет для коханої, навіть якщо ви згадали про свято вночі. Замовити квіти в Києві і у великих містах України можна абсолютно безкоштовно, а кешбек від великих банків дозволить повернути до 20% від суми замовлення. Квіткову композицію можна доповнити подарунками. Плюшеві ведмедики, цукерки, романтичні посилання, торти та повітряні кульки допоможуть продемонструвати силу справжніх почуттів і зроблять день по-справжньому особливим.

Великий асортимент квітів на будь-який смак


В інтернет-магазині Flowers.ua на ваш вибір представлена безліч квіткових композицій. Букети тюльпанів, свіжі альстромерії, кремові, жовті або класичні червоні троянди. В якості подарунку для колег і знайомих вибирайте квіти у коробці. Оброблені спеціальним флористичним розчином, ці квіти довго не зів'януть і будуть ідеальним доповненням інтер'єру. Коробку потім навіть можна використовувати в побутових цілях. Екзотичні кімнатні рослини підходять як подарунок на свято для мами або бабусі. Адже для багатьох квіти - це не тільки приємний подарунок, а ще й хобі. Власна кур'єрська служба доставляє квіти в той самий день, якщо ви зробите замовлення до обіду. Кожна жінка - це особистість, і до вибору квітів для неї слід або підійти ретельно, або довіритися професіоналам. Сезонні квіти, троянди або гіацинти прекрасно підійдуть для першого побачення.

Замовляйте квіти, де б ви не знаходилися


За допомогою офіційного додатка сервісу Flowers.ua можна замовити квіти де б ви не знаходились. Зручна навігація в додатку і велика кількість фільтрів дають можливість кожному обрати букет до смаку. З таким помічником в своєму смартфоні замовлення букету відніме у вас лише кілька хвилин. Нагадайте про ваше кохання, перебуваючи в іншому місті країни, замовляйте квіти заздалегідь і оплачуйте в зручній валюті. На сайті майже кожен день з'являються вигідні акційні пропозиції, які ніколи не пройдуть повз вас завдяки додатку. А ще є Push-повідомлення і функція трекінгу замовлення, кваліфіковані менеджери і зручний інтерфейс, який створений для максимального комфорту клієнта. Завантажуйте додаток в магазинах Google Play та App Store абсолютно безкоштовно.



Теги:квіти, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar