реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Замовити квіти онлайн: 5 переваг послуги

Букет квітів завжди був і буде гарним подарунком на будь-яке свято або просто для підняття настрою без особливого приводу.  Сьогодні без квітів не минає жоден приватний або державний захід. Але треба усвідомлювати, що кожне свято вимагає “своїх”  квітів на подарунок або для його оформлення. Із сучасним темпом життя людей змінилося і багато звичок, які панували в минулих роках. Зараз багато людей замість того, щоб витрачати час на сумні і безкінечні черги, все частіше звертаються до замовлень товарів через інтернет.

Сьогодні розвиток інтернет-продаж вже дійшов до того, що можна так придбати не лише дефіцитні речі, а і також замовити квіти собі додому або за вказаною адресою на подарунок і зробити близьку людину найщасливішою в момент отримання букету. 

Чим цікаве замовлення квітів онлайн 

Тут варто знову наголосити на дорогоцінності часу, якого завжди не вистачає сучасним людям і особливо якщо це період якихось свят (День матері, сезон весіль, день знань і т.д.), але не тільки це є причиною звертатися до купівлі квітів через мережу інтернет.

Купуючи квіти онлайн ми маємо:

  • раціональне використання власного часу;
  • величезний вибір квітів на сайті з детальним описом і порахованою ціною за букет;
  • флорист вислухає всі ваші побажання, і поки клієнт займатиметься своїми справами, він підготує чудовий букет із свіжих квітів;
  • доставка. Зазвичай, цей момент є найромантичнішим, адже, коли людина для якої замовили букет не очікує його, а потім кур'єр привозить  живу красу - ці емоції не можливо порівняти ні з чим;
  • можливість замовлення квітів із будь-якої  точки світу. Для цього достатньо лише зайти на сайт, обрати букет, оплатити його та вказати правильну адресу отримувача і гайда чекати на щасливий дзвінок зі словами вдячності.

Разом з квітами через інтернет в одному магазині можна обрати і додаткові подарунки, які теж приємно здивують людину, а покупець не витратить багато часу на пошуки додаткового презенту.

Купуючи квіти через інтернет можна по закінченню співпраці залишити реальний відгук на сайті, який стане для наступних покупців зеленим світлом.

Обираємо троянди за кольором на день народження

Правильний вибір квітів для створення букету - це вже півсправи. Перед замовленням важливо повідомити флористу про привіт для букету і він, знаючи особливості свята, внесе певні родзинки.

Букет вишуканих троянд завжди був і є найоригінальнішим привітанням з днем народження, він здивує іменинницю та подарує хороший настрій не на один день. І якщо мова заходить про троянди на день народження, то одразу уява малює саме великі пишні букети різних кольорів. Для того аби визначитися із кольоровою гамою майбутнього подарункового букету, необхідно володіти певними знаннями саме про кольори цих святкових рослин.

 Білі троянди символізують чистоту та ніжність, повагу та щирість намірів, червоні троянди - щире і палке кохання, рожеві троянди прийнято дарувати на день народження дівчинці будь-якого віку. Букет із рожевих  троянд також буде гарним подарунком для мами, бабусі або іншої родички. Жовті троянди в наш час символізують дружбу, ділові стосунки.

Часто компонують букети із різних кольорів, які говорять про розмаїття почуттів до людини та мають гарний вигляд. На день народження можна замовити букет, в якому кількість троянд співпадатиме з кількістю років іменинника.

Завдяки розвитку сучасних технологій в сфері торгівлі, купівля квітів через інтернет стала дуже простою дією, адже одним кліком кнопки можна вибрати колір, кількість, висоту та розмір бутона квітки, точну дату та час доставки.




Теги:замовлення, квіти, Троянди, онлайн, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar