реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Іван Осадців буде судитися з міською владою

23 серпня у приміщенні Чернігівської екологічної асоціації «Зелений світ» відбулася прес-конференція кандидата в народні депутата України Івана Осадціва, що балотується від партії «УДАР» Віталія Кличка. Під час заходу Осадців І.В. пояснив своє рішення балотуватися до Верховної Ради України по 205 округу та охарактеризував основні пункти своєї передвиборної програми.

Також були обговорені теми корупції у міській раді, критичного недофінансування медицини та роль депутатів ВРУ в докорінній зміні ситуації в Чернігові і в країні.

Іван Осадців став чи не єдиним кандидатом, який у відкритій прес-конференції презентував свою програму дій. Кандидат у депутати від УДАРу впевнений, що причиною тяжкої економічної та соціальної ситуації в Чернігові є корупція та недолугість влади. Саме тому

Іван Осадців у Верховній Раді України в складі фракції партії „УДАР Віталія Кличка” зосередить увагу на законодавчому вирішенні всіх вищеозначених проблем і в першу чергу на науково обґрунтоване бюджетне фінансування медицини та освіти, що гарантоване Конституцією України, та реальному впровадженні в життя законодавчих реформ. Окрім цього у ВР України Осадців І.В. буде працювати у таких напрямках, як:
• Знищення корупційної системи, що передбачає проведення антикорупційної люстрації чиновників всіх рівнів та забезпеченні відкритості бюджетів усіх рівнів і доступу громадян до рішень влади по принципу єдиного вікна.
• Встановлення контролю громадян над державою, зокрема запровадження механізмів «Народного вето» та «Народної законодавчої ініціативи».
• Побудова країни рівних можливостей, в якій 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Нульова ставка податку на прибуток - для новостворених підприємств на 3 роки.
• Досягнення європейських стандартів життя з гідними доходами, гарантованим першим робочим місцем для молоді, доступною освітою та медициною.
• Залучення зовнішніх інвестицій для впровадження новітніх технологій, вітчизняних та зарубіжних, для створення робочих місць та поступлень в бюджет.
• Створення боєздатної професійної Української Армії.

Іван Осадців повідомив, що наразі проводить аналіз розподілення коштів міського бюджету та розглядає можливість подання судового позову на міську владу за недофінансування медицини і використання бюджету на комерційні проекти.

Особливу увагу Іван Осадців приділив питанню екології. В цій сфері він має багаторічний досвід і є прихильником сучасної європейської системи роздільного збору та переробки побутових відходів.

Великою проблемою кандидат назвав відсутність в місті за останні 20 років хоча б одного великого інвестиційного проекту по залученню зовнішніх інвестицій та новітніх технологій, що дало б можливість створити нові робочі місця, в першу чергу для молоді.



Теги:Чернігів, удар, Іван Осадців, округ 205


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А де ж був ваш Іван зі своїм "зеленим світом" коли громадськість виступила проти забудови Ялівщини та Кордівки? Він теж за земельний дерибан та забудову зелених зон міста?
avatar
2
він не був депутатом Верховної ради, як ваш Дубіль. А де був Дубіль до виборів? А, бізнес робив -- не забувайте, що він прийшов у парламент як заступник директора Троєщинського ринку, дуже криміногенної структури.
avatar
3
Що Дубіль, що Осадців абсолютно не заслуговують на те, аби навіть балотуватися до ВР. Перший має бізнес, тому -потенційна тушка. А другий це взагалі ерзац-опозиція, не здатен до протистояння системі.
avatar