реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Іранські безпілотники перехопили США, Великобританія та Ізраїль

Іран відкрито напав на Ізраїль, запустивши сотні "шахедів" і ракети: Сирія, Єгипет, Йорданія привели свої сили в бойову готовність. У ці хвилини йде "наймасовіша у світовій історії атака безпілотників". (цитата. Це якщо, звісно, зовсім не бачити що робиться в Україні з кацапським нападом - ред.)

Тегеран заявив, що він атакуватиме будь-яку країну, яка відкриє свій повітряний простір для "нападу Ізраїлю на Іран". Таке попередження видав міністр оборони Ірану Мохаммад-Реза Аштіані.

Сили США в Іраку та Сирії можуть збивати іранські дрони, що летять у бік Ізраїлю. У США також є винищувачі, які зараз перебувають в готовності.

Іранське агентство IRNA з посиланням на джерело наполягає, що Іран запустив балістичні ракети "за цілями в глибині Ізраїлю". Або вони ще "в дорозі" або їх збили над іншими країнами.

Країни Заходу висловили "схвильованість"... От відповіли б ці країни навесні та влітку 2022-го як слід Росії - і не "схвильованістю", а всім, що літає - Тегеран би зараз сидів нижче трави, тихіше води.

Розкручувати світову нестабільність - саме те, чого домагається Кремль. І це йому вдається. Бо епоха Рейгана і Тетчер пішла в історію. Світом керують Путін, Трамп та Сі. Чиїсь залізні яйця - саме те, чого не вистачає "схвильованому" Заходу. Ізраїль справиться - я впевнений, але скільки непотрібних сил ця метушня віднімає від України, у ворогах якої найбільше світове зло з ядерною зброєю.

Олег ШАРП

P.S. Понад 100 іранських безпілотників, випущених ізраїльською територією, були перехоплені США, Великобританією та Ізраїлем, - Times of Israel.

Від редакції "Сіверщини".
Звернули увагу: США та Великобританія збили іранські безпілотники. А Україна воює сама...



Теги:широка війна, Ізраїль- Іран, Олег Шарп


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Нічого дивного. У них є домовленості на папері й ,мабуть, не тільки, яких у нас нема.
avatar