реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Ігор Рибаков -- проти "Сіверщини"

Після випуску редакцією газети "Сіверщина" спецвипуску, поширеного у Семенівському районі нашими активістами, до редакції звернувся начальник чернігівського міського відділу управління міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області О.Алістратов з проханням надати відповідь -- чи дійсно газета випускала таке видання та хто його профінансував.

А помічниця народного депутата Ігоря Рибакова, якому й було присвячено спецвипуск, вимагала спростувати "наклеп", а саме "Леонід Кучма за "УДАР" та "Хто він великий благодєтєль чи...?". В публікаціях мова йшла про темні плями біографії одесита Рибакова та про його передвиборчі маніпуляції.

Головний редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний не тільки відповів на питання чернігівської міліції, яка працює в помічниках Ігоря Рибакова, але й поставив вимогу до правоохоронців розслідувати озвучені газетою факти підкупу та тиску на виборців північного 207 округу, де начебто й переміг ставленик влади Ігор Рибаков
.



Теги:Сіверщина, Василь Чепурний, генерал тушок, Ігор Рибаков, округ 207


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
василю, вам не соромно: продали ударівцям газету, косанули грошей і хочете після чорнухи залишитися білим і пухнастим?
avatar
2
а випадково не знаєте -- за скільки продав? а чого забули про Свободу, Нашу Україну, Ляшка, Гриценка, Дубіля, Атрошенка, Прокопенка, Королевську і кого там ще рекламу Сіверщина друкувала, читачу ти мій солоденький?
avatar