реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ічнянський молочно - консервний комбінат продає депутат Запорощук

Минулого місяця Антимонопольний комітет дозволив депутату Чернігівської обласної ради Валентину Запорощуку збільшити його долю у статутному капіталі фірми "Провіант", через яку він управляв Ічнянським молочно- консервним комбінатом. Його доля тепер більше 50 %. "Провіант" є експортером молочними консервами (згущеним молоком), виробленими на Ічнянському молочно- консервному комбінаті, у якому Запорощук має 0,02%. Але Запорощук там є управляючим. Інші акціонери - Анатолій Сокол (33,5%) та Марина Кінах (9,99%).

Щойно, як повідомляє сайт Фінансові ринки, Антимонопольний комітет дозволив ТОВ "Інтер Вей Капітал" купити Ічнянський молочно- консервний комбінат.

Згідно даних Єдиного державного реєстру юросіб і фізосіб - підприємців, статутний капітал "Інтер Вей Кэпітал" в розмірі 50 млн грн належить у рівних долях Василю і Євгену Астіонам, куплений у екс-нардепа Віталія Хомутинника. За даними АМКУ, брати Астіони контролюють компанії, які в Україні займаються складським бізнесом; добувають камінь, гіпс, крейду; виробляють лимонад, дитяче харчування і дієтичні харчові продукти; організовують перевезення залізничним транспортом.



Теги:амку, Ічня, Валентин Запорощук брати Астіони


Читайте також



Коментарі (0)
avatar