реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ічнянські чудасії влади

Дивні речі творяться на Ічнянщині. Минулого тижня було змінено голову районної ради, новим головою став Євген Баранович, представник Партії регіонів. Тому що в середині жовтня Олександр Кутовий (теж член Партії регіонів!) пішов за власним бажанням з посади голови Ічнянської районної ради. Чому пішов Олександр Кутовий? При тому, що і він, і голова районної адміністрації Сергій Рубашка належать до однієї партії, владної, і на фотографіях передвиборних сяяли разом посмішками.
Окрім офіційної, існує ще одна версія: 18 вересня, в день святкування 68-ої річниці визволення Ічнянщини від фашистської окупації та Дня міста, автомобіль «Нива» увечері зачепив паркан однієї з місцевих мешканок. Водієм виявився голова райради Олександр Кутовий.

За словами Олександри Архипенко (власниці паркану), водій сам підійшов, назвався і пообіцяв встановити новий паркан. Жінка сказала, що водій був напідпитку.

Того дня у святкуванні (а отже, і святковому застіллі) взяли участь голова обласної ради В. Мельничук, народний депутат України І. Куровський, депутати обласної ради В. Кияновський, В. Запорощук, голова райдержадміністрації С. Рубашка, голова районної ради О. Кутовий, міський голова Г. Герасименко, представники Чернігівського земляцтва у Києві.
За словами співробітників ДАІ, протоколи про ДТП склали чомусь лише через місяць після пригоди за фактом «залишення місця ДТП»!

Подейкують, що своє крісло Олександр Кутовий залишив через конфлікт із головою районної адміністрації Сергієм Рубашкою. У депутатів чомусь не виникло на сесії природного запитання: що ж сталося з їхнім головою, який подає у відставку?

Далі в Ічні з’явилися… терористи. У понеділок до будівлі районної адміністрації зайшов чоловік, який повідомив секретарю міськради Вірі Кириленко, що бачив, як у вікно її автомобіля кинули предмет, схожий на вибуховий. Викликали міліцію. Для знешкодження вибухівки прибуло декілька автомобілів із Чернігова, в тому числі сапери. Ніякої вибухівки вони не виявили.

Тож для перевірки фантазій одного чоловіка були витрачені великі фінансові кошти. Нині казкар перебуває у райвідділку міліції, де пояснює мотиви свого вчинку.

Олександр ЯСЕНЧУК



Теги:місцеве самоврядування, Ічня, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar