реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голова Менської райради подав у відставку

У середу четверта сесія Менської районної ради шостого скликання продовжила роботу, депутати зібралися на друге засідання. З тим, аби розглянути нарешті усі питання порядку денного і – головне – таки визначитися стосовно ситуації навколо голови районної ради Володимира Роговенка. Напередодні Володимир Іванович написав заяву про звільнення. Також до порядку денного сесії райради було включене питиння “Про корупцію”, ініційоване депутатом Михайлом Котом.
Головував на засіданні заступник голови районної ради Віктор Лях.

Питання про дострокове припинення повноважень голови райради було розглянуте першим. Члени лічильної комісії, очолюваної депутатом Василем Леоненком, виконавши установлену протоколом процедуру, організували таємне голосування і оголосили його результати: із 44-х депутатів районної ради, котрі прибули на засідання, за припинення повноважень голови районної ради Володимира Роговенка згідно з поданою ним заявою проголосували 39 депутатів, проти – двоє, утрималися – троє.

Для визначення кандидатури нового голови райради депутати планують зібратися наступного тижня.

Окрім того, присутні на сесії депутати розглянули ще 23 питання і прийняли відповідні рішення. Зокрема, з поширеним звітом про ситуацію у всіх сферах життя району виступив голова районної державної адміністрації Анатолій Соломко. Заступник голови РДА Олександр Мисник звітував про хід виконання рішення районної рад п’ятого скликання “Про затвердження місцевої інвестиційної програми Менського району на 2007 – 2011 рік”.

Учасники сесійного засідання також заслухали інформацію виконання районного бюджету, про районну програму “Цукровий діабет”, про програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2011 – 2014 роки, про районну програму оздоровлення та відпочинку дітей “Веселкове літо”, про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки щодо продажу права оренди земельної ділянки водного фонду ставка “Гусавка” на території Локнистенської сільської ради та інші.

http://nslovo.com/blog/holova-rajonnoji-rady-pishov-u-vidstavku
Ірина ПРИМАК



Теги:мена, місцеве самоврядування, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Геть дармоїда від влади! Геть його від пошти!
avatar