реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

І знову - думайте!

З 2014 року окупанти цілеспрямовано перетворили Крим і частину Донбаса в платцдарм для подальшого наступу на Україну.

А з 2019 Україна ще і сама допомогала їм в цьому недальновидною політикою "розведень", "розмінувань" та "спрощенням пересувань" тощо - заплативши за це страшну ціну 24.02.22.

Карта цинично свідчить, що тепер цей платцдарм збільшився в рази, нас відрізали від Азовського моря і де-факто існує сухопутний коридор в Крим - ці свої здобутки рф буде обороняти всіма засобами, навіть включенням до свого складу для подальшого обгрунтування можливості застосування тактичної ядерної зброї.

Правда гірка і неприємна - до "референдумів" деокупація не відбудеться, для цього просто немає відповідного ресурсу, бо він мав готуватися роками, і кремль готував, а ми ні.

Для чого путін це робить? Щоби продовжити наступ.

Тому завдання збереження в складі держави територій по умовній лінії Харків-Запоріжжя-Миколаїв- Одеса набагато більш насущне ніж мрії про швидку деокупацію і такий же швидкий "крах економіки рф".

Повторюю - вони готувались до цього не один десяток років, поки ми сперечались чи потрібно нам в НАТО, чи має значення мова, чи не нацизм українським військовим вітатися "Слава Україні" і наскільки пом'ятий піджак Порошенка.

.............
Чи чуємо ми про стратегічні плани в разі втілення негативного сценарію без смерті путіна, розпаду рф і т.д.?
Ні.

Нам розповідають про "2-3 нєдєлі максімум", що все "не на часі" для липової єдності, що Захід дає мало зброї, що на Єрмака не наліз бронежилет і що Арєстовіч піде в президенти.

Ресурс знову бездарно розбазарюється на розпилах та мільярдній підтримці медійних підпорок збанкрутівших архітекторів "прєкращєнія стрєлять", людям замість реалій заливають у вуха маразм відверто підозрілих експертів як ми всіх скоро побєдім.

За 5 кривавих місяців зроблено занадто мало висновків, і ми знову втрачаємо час - війна знову стає справою меншості, поки більшість знову уводять в серіал імені "хуже нє будєт".

А вслід за втраченим часом ми втрачаємо території, людські життя, майбутнє - вже не на прикладах 100-300-річної давнини, а буквально на очах нашого покоління.
Раніше я вмовляв, благав, переконував.
Тепер попереджаю - ДУМАЙТЕ.

Валерій ПРОЗАПАС



Теги:Арестович, Валерій Прозапас, широка війна, порошенко, Єрмак


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Насправді, причина наших проблем полягає в негативній демографії. Все інше — похідне. Планування дітонародження вийшло з-під контролю чоловіків, жінки вирішують це питання односторонньо й приховано. Держава і церква усунулися від вирішення демографічної катастрофи, навіть не звертають на неї увагу суспільства. На суспільство чиниться зовнішній тиск під гаслом упровадження гендерної рівності й прав так званих сексуальних меншин. Вихід вбачається в здійсненні просвітницької роботи щодо вирішення демографічної проблеми шляхом пропагування й підтримки багатодітності.
avatar