реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Знов Єрмак про "погані мінські угоди"...

В рамках "єднання" та "мораторію на критику" т. Єрмак виступив з заявою, що "ми не допустили би Мінських угод" (с), і тут одразу впізнається рука творців "ми умєрлі би за Крим".

Те, що вони "допустили" ще доведеться розбирати, питання настільки гострі та на поверхні, аж боляче дивитись - що дискредитація Мінських з цих вуст виглядає не просто невчасною істерикою, а послідовною роботою на розкол суспільства та ставить під сумнів спроможність держави вести послідовну політику.

Бо Мінські якраз накинули намордник на кремль та роками рятували українців від того, що сталось в Бучі та Маріуполі, одночасно надаючи дорогоцінний час для розбудови ЗСУ, ракетних програм та інтеграції в євроатлантичну спільноту.
Як було використано цей час "іншими прізвищами" - ми всі бачимо і розхльобуємо страшною ціною, поки нам продовжують полоскати мозгі як раніше було погано і як зараз чудово.

...........
Я б ще спитав чи не одна й та сама рука відпускала вагнерівців та розміновувала Чонгар, і тепер намагається перевести стрілки на "погані Мінські" - але вслід почне звонити ДБР і питати чи я точно "в АТО", тому поки не буду, страшно шо ппц.

Валерій ПРОЗАПАС



Теги:мінські угоди, російсько - українська війна, порошенко, Єрмак, Валерій Прозапас


Читайте також



Коментарі (0)
avatar